Nefes alan temiz bir Tavas için denetimler başladı

YAŞAM 12.01.2017 - 10:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Nefes alan temiz bir Tavas için denetimler başladı

Tavas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri hava kirliliğinin önlenmesi, insan ve çevre sağlığı korunması için ekipler, ilçe merkezinde kalorifer denetimlerine başladı.

İlçe genelinde denetimlere başlayan zabıta ekipleri okullar, öğrenci yurtları, kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere ilçedeki kalorifer ile ısınan konutların kalorifer sistemlerini kontrol etmeye başladı.   Ekipler, kalorifer kazanlarının dönemsel bakımlarının yapılıp yapılmadığını, kalorifer yakan şahısların Ateşleme Belgeleri’nin olup olmadığını kontrol yaparak, kaloriferlerin yakıt, yakıcı ve baca konularında uyulması gereken kurallar hakkında vatandaşı bilgilendirdi.     Hava kirliliğinin önlenmesi, insan ve çevre sağlığının korunması için belediye ekipleri tarafından denetimler yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Turhan Veli, “İlçemizde hava kirliliğini önlemek, kalitesiz yakıtların kullanılmasından kaynaklanan sorunların önüne geçilmesi için zabıta ekiplerimiz denetimlerine başladı.   Temiz bir Tavas için, daha temiz havayı teneffüs edebilmek ve hava kirliliğini önlemek için standartlara uygun yakıt kullanmalıyız. Sağlığımız için herkesin birlikte hareket ederek gerekli önlemleri alması gerekiyor. Nefes alan bir ortamda yaşamak için vatandaşlarımızı kurallara uymaya davet ediyoruz.  
Tavas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri hava kirliliğinin önlenmesi, insan ve çevre sağlığı korunması için ekipler, ilçe merkezinde kalorifer denetimlerine başladı.

İlçe genelinde denetimlere başlayan zabıta ekipleri okullar, öğrenci yurtları, kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere ilçedeki kalorifer ile ısınan konutların kalorifer sistemlerini kontrol etmeye başladı.

 

Ekipler, kalorifer kazanlarının dönemsel bakımlarının yapılıp yapılmadığını, kalorifer yakan şahısların Ateşleme Belgeleri’nin olup olmadığını kontrol yaparak, kaloriferlerin yakıt, yakıcı ve baca konularında uyulması gereken kurallar hakkında vatandaşı bilgilendirdi.

 

 

Hava kirliliğinin önlenmesi, insan ve çevre sağlığının korunması için belediye ekipleri tarafından denetimler yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Turhan Veli, “İlçemizde hava kirliliğini önlemek, kalitesiz yakıtların kullanılmasından kaynaklanan sorunların önüne geçilmesi için zabıta ekiplerimiz denetimlerine başladı.

 

Temiz bir Tavas için, daha temiz havayı teneffüs edebilmek ve hava kirliliğini önlemek için standartlara uygun yakıt kullanmalıyız. Sağlığımız için herkesin birlikte hareket ederek gerekli önlemleri alması gerekiyor. Nefes alan bir ortamda yaşamak için vatandaşlarımızı kurallara uymaya davet ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.