Nevruz Öncesi Denetim

ASAYİŞ 23.03.2018 - 17:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Nevruz Öncesi Denetim

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri 21 Mart Nevruz Bayramı öncesi apartlara ve apartlarda kalan yabancılara yönelik kontroller yaptı.   21 Mart Nevruz Bayramı öncesi genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla İl merkezimizde “ Günübirlik Kiralanan Evlere ve Yabancı Uyruklu şahıslara yönelik” karma ekiplerle yapılan uygulamalarda;   5 adet apartın denetimi yapılarak 35 şahsın GBT sorgusu ile 42 yabancı uyruklu şahsın kontrolleri sağlandı. Denetimler neticesinde yabancı uyruklu 6 şahsa oturma izinleri nedeniyle tebligatta bulunuldu. Denetimi yapılan apartlara ise 1774 SKM kapsamında 53.390 TL idari para cezası uygulandı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri 21 Mart Nevruz Bayramı öncesi apartlara ve apartlarda kalan yabancılara yönelik kontroller yaptı.

 

21 Mart Nevruz Bayramı öncesi genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla İl merkezimizde “ Günübirlik Kiralanan Evlere ve Yabancı Uyruklu şahıslara yönelik” karma ekiplerle yapılan uygulamalarda;   5 adet apartın denetimi yapılarak 35 şahsın GBT sorgusu ile 42 yabancı uyruklu şahsın kontrolleri sağlandı. Denetimler neticesinde yabancı uyruklu 6 şahsa oturma izinleri nedeniyle tebligatta bulunuldu. Denetimi yapılan apartlara ise 1774 SKM kapsamında 53.390 TL idari para cezası uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.