Nikferliler'den Başkan Zolan'a ziyaret

DENİZLİ 21.01.2019 - 12:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Nikferliler'den Başkan Zolan'a ziyaret

Denizli Nikferliler ve Barzalılar Derneği Başkanı Ufuk Özkan ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kısa süre önce göreve gelen Denizli Nikferliler ve Barzalılar Derneği Başkanı Ufuk Özkan ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Denizli Nikferliler ve Barzalılar Derneği Başkanı Ufuk Özkan, göreve başlamalarının ardından nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek, dernek çalışmaları hakkında Başkan Osman Zolan'a bilgi verdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, sivil toplum kuruluşlarını çok önemsediklerini belirterek, derneklerin çok önemli bir görev üstlendiğini belirtti. Denizli için taş taş üstüne koyan tüm sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, Özkan ve yönetimine başarılar diledi.

Denizli Nikferliler ve Barzalılar Derneği Başkanı Ufuk Özkan ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kısa süre önce göreve gelen Denizli Nikferliler ve Barzalılar Derneği Başkanı Ufuk Özkan ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Denizli Nikferliler ve Barzalılar Derneği Başkanı Ufuk Özkan, göreve başlamalarının ardından nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek, dernek çalışmaları hakkında Başkan Osman Zolan'a bilgi verdi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, sivil toplum kuruluşlarını çok önemsediklerini belirterek, derneklerin çok önemli bir görev üstlendiğini belirtti. Denizli için taş taş üstüne koyan tüm sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, Özkan ve yönetimine başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.