Nilgün Ök; "15 Temmuz Kahramanlık destanımızdır"

GÜNDEM 15.07.2018 - 09:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Nilgün Ök; "15 Temmuz Kahramanlık destanımızdır"

27. Dönem Denizli AK Parti Milletvekili Nilgün Ök 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile yazılı mesaj yayınladı. Ök, "15 Temmuz kahramanlık destanımızdır" dedi.   Milletvekili Nilgün Ök; "Hain Darbe girişimin ve milletimizin zaferi olan 15 Temmuz bir millet destanıdır. 15 Temmuz gecesi dünya nezdin de her yönden bitirilmek istenen ve bunu hem içerdeki, hem de dışarıdaki hainler ile yapmak isteyenlere, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde milletimiz cevap vermiştir.Meydanlara akın eden vatan sever vatandaşlarımız, tarihinden bu yana vatan için şehit olmayı, gazi olmayı göze almış ve ülkesini savunmuştur. Tanklara, mermilere göğsünü siper etmiş ve destanın adı olmuştur.   Bizler bu toprakları kanımızın son damlasına kadar savunacağımızı 15 Temmuz'da önce hainlere daha sonra ise dünyaya bir kez daha gösterdik.   15 Temmuz gelişen, büyüyen ve güçlenen Türkiye'yi engellemek isteyenlere karşı, dirilişin ve yükselişin adeta simgesi olmuştur.  Biz bize yeteriz, yeter ki bir olalım, güçlü olalım, değerlerimize sahip çıkalım. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günümüzün 2'nci yıl dönümünde şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize acil şifalar dilerken, Büyük Türk Milletimiz içinde  birlik ve beraberlik içinde refah günler dilerim

27. Dönem Denizli AK Parti Milletvekili Nilgün Ök 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile yazılı mesaj yayınladı. Ök, "15 Temmuz kahramanlık destanımızdır" dedi.

 

Milletvekili Nilgün Ök; "Hain Darbe girişimin ve milletimizin zaferi olan 15 Temmuz bir millet destanıdır. 15 Temmuz gecesi dünya nezdin de her yönden bitirilmek istenen ve bunu hem içerdeki, hem de dışarıdaki hainler ile yapmak isteyenlere, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde milletimiz cevap vermiştir.Meydanlara akın eden vatan sever vatandaşlarımız, tarihinden bu yana vatan için şehit olmayı, gazi olmayı göze almış ve ülkesini savunmuştur. Tanklara, mermilere göğsünü siper etmiş ve destanın adı olmuştur.

 

Bizler bu toprakları kanımızın son damlasına kadar savunacağımızı 15 Temmuz'da önce hainlere daha sonra ise dünyaya bir kez daha gösterdik.

 

15 Temmuz gelişen, büyüyen ve güçlenen Türkiye'yi engellemek isteyenlere karşı, dirilişin ve yükselişin adeta simgesi olmuştur.  Biz bize yeteriz, yeter ki bir olalım, güçlü olalım, değerlerimize sahip çıkalım. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günümüzün 2'nci yıl dönümünde şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize acil şifalar dilerken, Büyük Türk Milletimiz içinde  birlik ve beraberlik içinde refah günler dilerim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.