Notu bıraktı kayıplara karıştı

ASAYİŞ 06.03.2017 - 13:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Notu bıraktı kayıplara karıştı

Denizli'de PAÜ öğrencisi genç ,ailesine bıraktığı nottan sonra ortadan kayboldu.

Denizli Pamukkale ilçesi'nde Çamlaraltı Mahallesi’nde ailesi ile birlikte yaşayan 19 yaşındaki Samet Mollaoğlu sabah evden çıkarken not bırakıp evden ayrıldı. Ailesi Samet'ten haber alamıyor.   Pamukkale Üniversitesi  Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü  öğrencisi Samet Mollaoğlu (19) bir süre önce yoğunlaşan cilt rahatsızlığı nedeniyle kullandığı ilaçlar nedeni ile psikolojik sorunlar yaşamaya başladığı belirtildi.  Bu sabah evinden çıkarken, “İlaçların etkisinden kurtulamadım. Hakkınızı helal edin” yazılı notunu bulan ailesi büyük şok yaşadı. Önce gitmesi ihtimali olan yerleri kontrol eden Ailesi, aramalardan sonuç alamayınca polise başvurdu.   Kayıp başvurusu yapılan Samet’i görenlerin ya da yerini bilenlerin polise bilgi vermesi istendi.  
Denizli'de PAÜ öğrencisi genç ,ailesine bıraktığı nottan sonra ortadan kayboldu.

Denizli Pamukkale ilçesi'nde Çamlaraltı Mahallesi’nde ailesi ile birlikte yaşayan 19 yaşındaki Samet Mollaoğlu sabah evden çıkarken not bırakıp evden ayrıldı. Ailesi Samet'ten haber alamıyor.

 

Pamukkale Üniversitesi  Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü  öğrencisi Samet Mollaoğlu (19) bir süre önce yoğunlaşan cilt rahatsızlığı nedeniyle kullandığı ilaçlar nedeni ile psikolojik sorunlar yaşamaya başladığı belirtildi.  Bu sabah evinden çıkarken, “İlaçların etkisinden kurtulamadım. Hakkınızı helal edin” yazılı notunu bulan ailesi büyük şok yaşadı. Önce gitmesi ihtimali olan yerleri kontrol eden Ailesi, aramalardan sonuç alamayınca polise başvurdu.

 

Kayıp başvurusu yapılan Samet’i görenlerin ya da yerini bilenlerin polise bilgi vermesi istendi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.