Nüfus müdürlüklerinde randevusuz işlem yapılmayacak

DENİZLİ 18.03.2020 - 15:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Nüfus müdürlüklerinde randevusuz işlem yapılmayacak

Denizli Valiliği tarafından İl ve İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlükleri’nde korona virüsü nedeniyle randevu işlemi dışında işlem yapılmayacağı ve randevu süresinin uzatıldığını duyurdu.   Valilik tarafından yapılan açıklamada; "COVID­19 salgını nedeniyle İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlükleri ile İlçe Nüfus Müdürlüklerinde alınan tedbirler kapsamında; Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce randevu sisteminde yapılan düzenleme ile biyometrik veri alınan T.C. kimlik kartı, pasaport ve sürücü belgesi başvurularında randevulu işlem süresi 8 dakikadan 30 dakikaya çıkarılarak Nüfus Müdürlüklerinin işlem sayısı asgari düzeye indirilmiştir.   Bu kapsamda zorunlu ve acil haller dışında T.C. Kimlik Kartı, pasaport ve sürücü belgesi başvuruları randevusuz olarak alınmayacaktır.Vatandaşlarımız randevularını ALO 199 Çağrı Merkezi veya randevu.nvi.gov.tr adresinden alabilirler.   Covid-19 (corona) virüsü ile etkin mücadele sağlanabilmesi, halkımızın ve personelimizin sağlığının korunabilmesi amacıyla vatandaşlarımızın uyarılara hassasiyet göstermeleri önemle rica olunur.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur.    

Denizli Valiliği tarafından İl ve İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlükleri’nde korona virüsü nedeniyle randevu işlemi dışında işlem yapılmayacağı ve randevu süresinin uzatıldığını duyurdu.

 

Valilik tarafından yapılan açıklamada; "COVID­19 salgını nedeniyle İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlükleri ile İlçe Nüfus Müdürlüklerinde alınan tedbirler kapsamında; Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce randevu sisteminde yapılan düzenleme ile biyometrik veri alınan T.C. kimlik kartı, pasaport ve sürücü belgesi başvurularında randevulu işlem süresi 8 dakikadan 30 dakikaya çıkarılarak Nüfus Müdürlüklerinin işlem sayısı asgari düzeye indirilmiştir.

 

Bu kapsamda zorunlu ve acil haller dışında T.C. Kimlik Kartı, pasaport ve sürücü belgesi başvuruları randevusuz olarak alınmayacaktır.Vatandaşlarımız randevularını ALO 199 Çağrı Merkezi veya randevu.nvi.gov.tr adresinden alabilirler.

 

Covid-19 (corona) virüsü ile etkin mücadele sağlanabilmesi, halkımızın ve personelimizin sağlığının korunabilmesi amacıyla vatandaşlarımızın uyarılara hassasiyet göstermeleri önemle rica olunur.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.