Numan Kurtulmuş'tan Aydın-Denizli otoyol projesine destek sözü

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2018 - 12:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Numan Kurtulmuş'tan Aydın-Denizli otoyol projesine destek sözü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 100 günlük eylem planı içerisinde yer alan,  Aydın-Denizli Otoyol Projesi, ihalesinin sürekli ertelenmesi nedeniyle bir türlü gerçekleşemeyen projeye, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan destek sözü geldi.   AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Aydınlılar adına Çıldır Havaalanı’nın tarifeli uçuşlara açılması ile Aydın - Denizli Otoyolunun projelerinin destekçisi olacağını belirtti.  Aydın’da gerçekleştirdiği sivil toplum örgütleri buluşmasında gelen talep ve soruları cevaplandıran Numan Kurtulmuş, “1960’tan bu yana Aydın’da var olan Çıldır Havaalanı’nın gelişmesine ve buranın da uçuşlara açılmasıyla ilgili bir çalışma yapılabilir mi? Bununla ilgili olarak Ulaştırma Bakanı’mızla konuştuk. Ayrıca yaklaşık 130 kilometrelik Aydın – Denizli Otoyolunun ihalesinin yapılmasıyla ilgili konuyu Ulaştırma Bakanı’mıza ilettik. Bu iki konunun, milletvekili arkadaşlarımız takipçisi olacak, ben de destekçisi olacağım" dedi.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 100 günlük eylem planı içerisinde yer alan,  Aydın-Denizli Otoyol Projesi, ihalesinin sürekli ertelenmesi nedeniyle bir türlü gerçekleşemeyen projeye, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan destek sözü geldi.

 

AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Aydınlılar adına Çıldır Havaalanı’nın tarifeli uçuşlara açılması ile Aydın - Denizli Otoyolunun projelerinin destekçisi olacağını belirtti. 


Aydın’da gerçekleştirdiği sivil toplum örgütleri buluşmasında gelen talep ve soruları cevaplandıran Numan Kurtulmuş, “1960’tan bu yana Aydın’da var olan Çıldır Havaalanı’nın gelişmesine ve buranın da uçuşlara açılmasıyla ilgili bir çalışma yapılabilir mi? Bununla ilgili olarak Ulaştırma Bakanı’mızla konuştuk. Ayrıca yaklaşık 130 kilometrelik Aydın – Denizli Otoyolunun ihalesinin yapılmasıyla ilgili konuyu Ulaştırma Bakanı’mıza ilettik. Bu iki konunun, milletvekili arkadaşlarımız takipçisi olacak, ben de destekçisi olacağım" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.