Nuri Enes Karakuzu'dan haber alınamıyor!

ASAYİŞ 09.04.2019 - 08:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Nuri Enes Karakuzu'dan haber alınamıyor!

Serinhisar’da dün saat 17.30 sıralarında kaybolan ortaokul öğrencisi Nuri Enes Karakuzu için seferberlik başlatıldı. Arama çalışmalarına AFAD ekipleri de katıldı.   Edinilen bilgilere göre, Yenice Mahallesi’nde ikamet eden ortaokul öğrencisi 11 yaşındaki Nuri Enes Karakuzu okuldan eve geri dönmeyince ailesi telaşa kapıldı. Yapılan tüm aramalara rağmen Enes’e ulaşılamadı. Enes dün akşamdan itibaren, akrabalarına veya arkadaşına gitmiş olabileceği göz önüne alınarak, Serinhisar, Acıpayam ve Denizli’de olabilme ihtimaline karşı tüm yakınları tarafından arandı. Gece yarısına kadar bulunamayan küçük çocuk için Polis,  AFAD ekipleri ve halkın katılımıyla Serinhisar Ovasında arama çalışmalarına başlandı. Ulaşılamayan küçük çocuğun arama çalışmaları devam ediyor.   ÜZERİNİ DEĞİŞTİRMİŞ Baba Mustafa Karakuzu ile görüşen haber merkezimize açıklamada bulundu. Karakuzu; “Polis ile birlikte kameralara baktığımızda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun arkasında üzerini değişerek aşağıya doğru indiği görülüyor. Okul ile Müftülük arasında saat 17.30 'da  kameralara takılan oğlumun son görüntüleri oluyor. Mobeselerin bulunduğu alandan geçmiyor. Polisler o yönde ilerlese ve mobese kameralarına takılsa nereye gittiğini tespit ederdik diyor.   KAÇIRILMA İHTİMALİNİ DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUZ Bizim ile ilgili bir sıkıntısı yoktu. Biz çocuğumuza en iyi şekilde davranıyoruz. Ancak, okul vaktinde Enes’in bir internet kafede oyun oynarken, okul müdürü tarafından çağrılarak derse alındığını ve bize bu durum aktarıldı. Belki bu yüzden korkarak bir yere gittiğini veya saklandığını düşünüyoruz. Ama dün akşamdan beri Serinhisar, Acıpayam ve hatta Denizli’de tüm aramalarımıza rağmen hala bulamadık. Üçüncü bir ihtimal olan kaçırılmış olabileceği konusunu düşünmek bile istemiyoruz” dedi.   Baba Mustafa Karakuzu,Nuri Enes’i görenlerin durumu polise haber vermeleri ya da 0 532 325 25 33 ve 0 551 109 05 18 numaralı telefonları aramalarını istedi.

Serinhisar’da dün saat 17.30 sıralarında kaybolan ortaokul öğrencisi Nuri Enes Karakuzu için seferberlik başlatıldı. Arama çalışmalarına AFAD ekipleri de katıldı.

 

Edinilen bilgilere göre, Yenice Mahallesi’nde ikamet eden ortaokul öğrencisi 11 yaşındaki Nuri Enes Karakuzu okuldan eve geri dönmeyince ailesi telaşa kapıldı. Yapılan tüm aramalara rağmen Enes’e ulaşılamadı. Enes dün akşamdan itibaren, akrabalarına veya arkadaşına gitmiş olabileceği göz önüne alınarak, Serinhisar, Acıpayam ve Denizli’de olabilme ihtimaline karşı tüm yakınları tarafından arandı. Gece yarısına kadar bulunamayan küçük çocuk için Polis,  AFAD ekipleri ve halkın katılımıyla Serinhisar Ovasında arama çalışmalarına başlandı. Ulaşılamayan küçük çocuğun arama çalışmaları devam ediyor.

 

ÜZERİNİ DEĞİŞTİRMİŞ

Baba Mustafa Karakuzu ile görüşen haber merkezimize açıklamada bulundu. Karakuzu; “Polis ile birlikte kameralara baktığımızda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun arkasında üzerini değişerek aşağıya doğru indiği görülüyor. Okul ile Müftülük arasında saat 17.30 'da  kameralara takılan oğlumun son görüntüleri oluyor. Mobeselerin bulunduğu alandan geçmiyor. Polisler o yönde ilerlese ve mobese kameralarına takılsa nereye gittiğini tespit ederdik diyor.

 

KAÇIRILMA İHTİMALİNİ DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUZ

Bizim ile ilgili bir sıkıntısı yoktu. Biz çocuğumuza en iyi şekilde davranıyoruz. Ancak, okul vaktinde Enes’in bir internet kafede oyun oynarken, okul müdürü tarafından çağrılarak derse alındığını ve bize bu durum aktarıldı. Belki bu yüzden korkarak bir yere gittiğini veya saklandığını düşünüyoruz. Ama dün akşamdan beri Serinhisar, Acıpayam ve hatta Denizli’de tüm aramalarımıza rağmen hala bulamadık. Üçüncü bir ihtimal olan kaçırılmış olabileceği konusunu düşünmek bile istemiyoruz” dedi.

 

Baba Mustafa Karakuzu,Nuri Enes’i görenlerin durumu polise haber vermeleri ya da 0 532 325 25 33 ve 0 551 109 05 18 numaralı telefonları aramalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.