Nuri Enes Karakuzu’nun cansız bedenine ulaşıldı

ASAYİŞ 09.04.2019 - 11:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Nuri Enes Karakuzu’nun cansız bedenine ulaşıldı

Denizli Serinhisar İlçesi’nde dün kaybolan 11 yaşındaki Nuri Enes Karakuzu’dan kötü haber geldi. Ortaokul öğrencisi Enes Karakuzu’nun cansız bedenin ulaşıldı.   Serinhisar’da okuldan çıktıktan sonra eve bir daha dönmeyen Nuri Enes Karakuzu, dün başlayan arama çalışmaları bugünde devam etti. Bugün yapılan aramalar sonucu Enes Karakuzu’nun inşaatı devam eden bir binanın içinde cansız bedenine ulaşıldı.   İddiaya göre 11 yaşındaki çocuğun Kaya Mahallesi'nde inşaatta kendisini asarak yaşamına son verdiği ifade edildi. Emniyet ekiplerinin olay yerinde inceleme yaptığı, küçük Enes’in ölümünde intihar mı yoksa cinayet mi olduğu otopsi raporundan sonra belli olacağı belirtildi.   Nuri Enes'in bilgisayar oyunlarına meraklı olduğu ve son zamanlarda adından sıkça söz edilen ve bir çok kişinin bu oyun nedeniyle yaşamına son verdiği Mavi Balina isimli oyunu oynadığı iddia edildi.   Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.    

Denizli Serinhisar İlçesi’nde dün kaybolan 11 yaşındaki Nuri Enes Karakuzu’dan kötü haber geldi. Ortaokul öğrencisi Enes Karakuzu’nun cansız bedenin ulaşıldı.

 

Serinhisar’da okuldan çıktıktan sonra eve bir daha dönmeyen Nuri Enes Karakuzu, dün başlayan arama çalışmaları bugünde devam etti. Bugün yapılan aramalar sonucu Enes Karakuzu’nun inşaatı devam eden bir binanın içinde cansız bedenine ulaşıldı.

 

İddiaya göre 11 yaşındaki çocuğun Kaya Mahallesi'nde inşaatta kendisini asarak yaşamına son verdiği ifade edildi. Emniyet ekiplerinin olay yerinde inceleme yaptığı, küçük Enes’in ölümünde intihar mı yoksa cinayet mi olduğu otopsi raporundan sonra belli olacağı belirtildi.

 

Nuri Enes'in bilgisayar oyunlarına meraklı olduğu ve son zamanlarda adından sıkça söz edilen ve bir çok kişinin bu oyun nedeniyle yaşamına son verdiği Mavi Balina isimli oyunu oynadığı iddia edildi.

 

Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.