Nurten Öztürk soluksuz dinletti!

DENİZLİ 20.10.2017 - 12:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Nurten Öztürk soluksuz dinletti!

DEGİAD üyeleri ve konukları Nurten Öztürk'ün girişimcilik hikayesini soluksuz dinledi.   OPET'in patronlardan Nurten Öztürk, 2 saate yakın hayat hikayesini, öğretmenlikten iş dünyasına nasıl ve neden geçtiğini, bu yolculukta hangi duraklarda nelerle karşılaştığını anlattı. Öztürk; işine olan sevgisini, patronlukta kendisiyle birlikte sınırsız sevgi-saygı-güvenle yürüyen eşinin desteğini, Koç Ailesi ile ortaklıklarını, sosyal sorumluluk projelerini, dinleyenler üzerinde etkili bir samimiyet duygusu uyandıran anlatımıyla, açıkça anlattı ve gençlere de pek çok kıymetli tavsiyelerde bulundu.   Hiç kimsenin başta inanmadığı 'Temiz Tuvalet Kampanyası'ndan, Çanakkale Gelibolu'yu adeta yeniden yarattıkları Tarihe Saygı Projesine kadar, bir çok sosyal çalışmayla destekledikleri OPET Markasında hedefin "araçlara değil araçları süren insanlara" hizmet olduğu vurgusunu yaptı. Öztürk, önceliğinin hep insan ve memleket olduğunu, şansının da kendisine eğitim olanağı tanıyan babası, kendisini iş yaşamında destekleyen eşi ve kadınlara bu yolu açan Atatürk olduğu vurgusunu yaptı.   Esprili ve doğal anlatımını takiben salondaki dinleyenler, 1 saate yakın da kendisini soru yağmuruna tuttu. Bütün konuşmasını ayakta Öztürk, enerjisi ve sorulara verdiği samimi yanıtlarıyla dinleyenleri kendine ve başarı yolculuğuna hayran bıraktı.   Etkinliğin başındaki sunumunda Denizlili iş insanlarının girişimcilik hikayesini konuğa anlatan Başkan Melek Sözkesen, etkinlik sonunda da Yeşil Yol projesiyle doğaya yatırım atağını sürdüren OPET'in patronuna, DEGİAD Hatıra Ormanı'na adına dikilen fidanların belgesini sunarak teşekkür etti.                                                                                

DEGİAD üyeleri ve konukları Nurten Öztürk'ün girişimcilik hikayesini soluksuz dinledi.

 

OPET'in patronlardan Nurten Öztürk, 2 saate yakın hayat hikayesini, öğretmenlikten iş dünyasına nasıl ve neden geçtiğini, bu yolculukta hangi duraklarda nelerle karşılaştığını anlattı.


Öztürk; işine olan sevgisini, patronlukta kendisiyle birlikte sınırsız sevgi-saygı-güvenle yürüyen eşinin desteğini, Koç Ailesi ile ortaklıklarını, sosyal sorumluluk projelerini, dinleyenler üzerinde etkili bir samimiyet duygusu uyandıran anlatımıyla, açıkça anlattı ve gençlere de pek çok kıymetli tavsiyelerde bulundu.

 

Hiç kimsenin başta inanmadığı 'Temiz Tuvalet Kampanyası'ndan, Çanakkale Gelibolu'yu adeta yeniden yarattıkları Tarihe Saygı Projesine kadar, bir çok sosyal çalışmayla destekledikleri OPET Markasında hedefin "araçlara değil araçları süren insanlara" hizmet olduğu vurgusunu yaptı. Öztürk, önceliğinin hep insan ve memleket olduğunu, şansının da kendisine eğitim olanağı tanıyan babası, kendisini iş yaşamında destekleyen eşi ve kadınlara bu yolu açan Atatürk olduğu vurgusunu yaptı.

 

Esprili ve doğal anlatımını takiben salondaki dinleyenler, 1 saate yakın da kendisini soru yağmuruna tuttu. Bütün konuşmasını ayakta Öztürk, enerjisi ve sorulara verdiği samimi yanıtlarıyla dinleyenleri kendine ve başarı yolculuğuna hayran bıraktı.

 

Etkinliğin başındaki sunumunda Denizlili iş insanlarının girişimcilik hikayesini konuğa anlatan Başkan Melek Sözkesen, etkinlik sonunda da Yeşil Yol projesiyle doğaya yatırım atağını sürdüren OPET'in patronuna, DEGİAD Hatıra Ormanı'na adına dikilen fidanların belgesini sunarak teşekkür etti.

 

 

                                                                         

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.