O İlçe dolu yağışı ile beyaza büründü

DENİZLİ 08.04.2020 - 14:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

O İlçe dolu yağışı ile beyaza büründü

Denizli kent merkezinde hava sıcaklığı 9 ila 18 derece arası olurken, hava hafif yağışlı olmasına rağmen güneşli bir hava mevcut. Çameli İlçesi’nde ise yağmur yerini dolu yağışına bırakarak ilçenin yüksek kesimlerini beyaz bürüdü.   Edinilen bilgiye göre, hava sıcaklığı 3 ila 13 derece olan Çameli’de yağan yağmur yüksek kesimlerde yerini dolu yağışına bıraktı. Etkili olan dolu yağışı yağdığı bölgeleri adeta beyaza bürüdü. Çameli’nin yüksek kesimde bulunan Tuzlabeli geçidi Karabayır Mahallesi arasında görüntülenen dolu yağışı adeta kar yağmış dedirtti. Dolu yağışının ilçe merkezinde de yağması bekleniyor.  

Denizli kent merkezinde hava sıcaklığı 9 ila 18 derece arası olurken, hava hafif yağışlı olmasına rağmen güneşli bir hava mevcut. Çameli İlçesi’nde ise yağmur yerini dolu yağışına bırakarak ilçenin yüksek kesimlerini beyaz bürüdü.

 

Edinilen bilgiye göre, hava sıcaklığı 3 ila 13 derece olan Çameli’de yağan yağmur yüksek kesimlerde yerini dolu yağışına bıraktı. Etkili olan dolu yağışı yağdığı bölgeleri adeta beyaza bürüdü. Çameli’nin yüksek kesimde bulunan Tuzlabeli geçidi Karabayır Mahallesi arasında görüntülenen dolu yağışı adeta kar yağmış dedirtti. Dolu yağışının ilçe merkezinde de yağması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.