O ilçe hafta sonu donacak

DENİZLİ 05.01.2017 - 12:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

O ilçe hafta sonu donacak

Denizli Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çameli'de özellikle hafta sonuna dikkat çekildi.

Çameli'de hafta sonu hava soğukluğu -20 derece olacak. olumsuz hava şartlarına karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı. Açıklamada, ise şunlara yer verildi:   Cuma akşamı yoğun kar yağışı beklenmektedir. Sıcaklık Cumartesi gününden itibaren hissedilir derecede azalmış olacak.  Sıcaklık ise 10 derece kadar birden düşecek, özellikle Pazar gecesi Çameli İlçesi buz tutacak soğukluk -20 derece civarına kadar inecek, kuvvetli buzlanma ve don olayı yaşanacaktır.    Pazar gecesi ve sabah saatinde oluşabilecek don ve sis olayına karşı halkı uyardı.   Araç Sürücülerin Çameli –Acıpayam ve Fethiye ( Tuzla Beli ) güzergahında Soğuk ve don etkisiyle yolda buzlanma olduğu araç sürücülerin daha dikkatli gitmeleri gerektiği Araç Sürücülerin ise Don ve buzlanmaya karşı Çameli İlçesine gelecek ve şehir dışına çıkacak araç sürücülerine zincir takmaları ve zincirsiz yola çıkmamaları konusunda uyarı yapıldı.   Tarım İlçe Müdürlüğü ise zirai faaliyetlerin ve seracılığın devam ettiği bazı bölgelerde zirai don olayına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini de söyledi.    Pazartesi gününe kadar zirai faaliyetlerin ve seracılığın devam ettiği bölgelerde orta şiddette zirai don olayı beklendiği, bu bölgelerde tarımsal faaliyet ve seracılıkla uğraşan üreticilerin zirai don olaylarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
Denizli Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çameli'de özellikle hafta sonuna dikkat çekildi.

Çameli'de hafta sonu hava soğukluğu -20 derece olacak. olumsuz hava şartlarına karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı. Açıklamada, ise şunlara yer verildi:

 

Cuma akşamı yoğun kar yağışı beklenmektedir. Sıcaklık Cumartesi gününden itibaren hissedilir derecede azalmış olacak.  Sıcaklık ise 10 derece kadar birden düşecek, özellikle Pazar gecesi Çameli İlçesi buz tutacak soğukluk -20 derece civarına kadar inecek, kuvvetli buzlanma ve don olayı yaşanacaktır. 

 

Pazar gecesi ve sabah saatinde oluşabilecek don ve sis olayına karşı halkı uyardı.

 

Araç Sürücülerin Çameli –Acıpayam ve Fethiye ( Tuzla Beli ) güzergahında Soğuk ve don etkisiyle yolda buzlanma olduğu araç sürücülerin daha dikkatli gitmeleri gerektiği Araç Sürücülerin ise Don ve buzlanmaya karşı Çameli İlçesine gelecek ve şehir dışına çıkacak araç sürücülerine zincir takmaları ve zincirsiz yola çıkmamaları konusunda uyarı yapıldı.

 

Tarım İlçe Müdürlüğü ise zirai faaliyetlerin ve seracılığın devam ettiği bazı bölgelerde zirai don olayına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini de söyledi. 

 

Pazartesi gününe kadar zirai faaliyetlerin ve seracılığın devam ettiği bölgelerde orta şiddette zirai don olayı beklendiği, bu bölgelerde tarımsal faaliyet ve seracılıkla uğraşan üreticilerin zirai don olaylarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.