O ilçede kar yağışı başladı!

YAŞAM 09.03.2017 - 13:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

O ilçede kar yağışı başladı!

Denizli merkezinde sağanak yağış gözlenirken bazı ilçelerde kar yağışı an itibari ile başladı.

Denizli'de hava sıcaklıkları düşerken dünden itibaren ve hala devem eden sağanak yağış yaşanırken, Çameli'nin yüksek kesimlerinde ve Çameli -Gölhisar Karayolu'nda kar yağışının yaşandığı belirtildi.     Önceki hafta Denizli genelinde hava sıcaklıklarının yaz aylarını aratmadığı, ve vatandaşların piknik alanlarına akın etmesinin ardından, Mart ayının girmesi ile hava sıcaklıklarının düşüş gösterdiği ve yağışlar başladı.      Adlığımız son bilgiye göre an itibari Çameli'nin Kalınkoz, Çiğdemli, Yaylapınar, Kınıkyeri, Gökçeyaka, Sofular'da  ve Çameli-Gölhisar karayolu Gedik Geçidinde kar yağışının başladığı söylendi.  
Denizli merkezinde sağanak yağış gözlenirken bazı ilçelerde kar yağışı an itibari ile başladı.

Denizli'de hava sıcaklıkları düşerken dünden itibaren ve hala devem eden sağanak yağış yaşanırken, Çameli'nin yüksek kesimlerinde ve Çameli -Gölhisar Karayolu'nda kar yağışının yaşandığı belirtildi.

 

 

Önceki hafta Denizli genelinde hava sıcaklıklarının yaz aylarını aratmadığı, ve vatandaşların piknik alanlarına akın etmesinin ardından, Mart ayının girmesi ile hava sıcaklıklarının düşüş gösterdiği ve yağışlar başladı.

 

 

 Adlığımız son bilgiye göre an itibari Çameli'nin Kalınkoz, Çiğdemli, Yaylapınar, Kınıkyeri, Gökçeyaka, Sofular'da  ve Çameli-Gölhisar karayolu Gedik Geçidinde kar yağışının başladığı söylendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.