O ilçede taşımalı eğitime ara verildi

DENİZLİ 10.01.2017 - 11:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

O ilçede taşımalı eğitime ara verildi

denizli haber / denizli 20 haber / O ilçede taşımalı eğitime ara verildi

Denizli Babadağ İlçesi'nde  yoğun yağan kar nedeni tedbir amaçlı taşımalı eğitimi kapsayan öğrenciler için öğleden sonra okullar yarım gün tatil edildi.   Bugün ilçelerde başlayan kar yağışı nedeni ile ulaşımda aksaklıklar yaşanırken yoğun kar nedeni ile bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Beyağaç ve Çameli İlçesi'nden sonra Babadağ İlçesi'nde taşıma kapsamında  eğitim gören öğrenciler tedbir amaçlı öğleden sonra tatil edildi.   Denizli Valiliği'nden yapılan açıklamada, yoğun yağan kar nedeni ile tedbir amaçlı, Babadağ İlçesi'nde taşımalı eğitim gören öğrenciler öğleden sonra tatil edilmiştir.
denizli haber / denizli 20 haber / O ilçede taşımalı eğitime ara verildi

Denizli Babadağ İlçesi'nde  yoğun yağan kar nedeni tedbir amaçlı taşımalı eğitimi kapsayan öğrenciler için öğleden sonra okullar yarım gün tatil edildi.

 

Bugün ilçelerde başlayan kar yağışı nedeni ile ulaşımda aksaklıklar yaşanırken yoğun kar nedeni ile bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Beyağaç ve Çameli İlçesi'nden sonra Babadağ İlçesi'nde taşıma kapsamında  eğitim gören öğrenciler tedbir amaçlı öğleden sonra tatil edildi.

 

Denizli Valiliği'nden yapılan açıklamada, yoğun yağan kar nedeni ile tedbir amaçlı, Babadağ İlçesi'nde taşımalı eğitim gören öğrenciler öğleden sonra tatil edilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.