O Sınav İçin Eğitim-Bir-Sen Hazır

EĞİTİM 17.02.2018 - 14:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

O Sınav İçin Eğitim-Bir-Sen Hazır

Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 Nolu Şube teşkilatı, 1 Nisanda yapılacak olan Şube Müdürlüğü sınavı için kitap hazırlatıp, yapılacak olan kurs programının hazırlıklarını tamamladı.   Konu ile ilgili bir açıklama yapan Şube Başkan Vekili Feridun Sarıkavak sınav varsa Eğitim-Bir-Sen var diyerek sözlerine şöyle devam etti; ‘Eğitim-Bir-Sen çalışanların özlük ve sosyal haklarını savunmakla birlikte, eğitimin her alan ve kademedeki meselelerine akademik özen ve duyarlılıkla çözüm odaklı yaklaşmaktadır. Üyelerimize, mesleklerini icra ettikleri her aşamada, ihtiyaç duydukları bilgi ve doküman desteğini vermek, kariyer yolculuklarında onların yanında olmak, dayanışma esasıyla hareket eden bir sendikacılık anlayışımız vardır.   Bu bağlamda kariyer basamaklarında yükselirken önlerine çıkan engelleri aşmada üyelerimizi bugüne kadar asla yalnız bırakmadık; başta yayın desteği olmak üzere, kurs, uzaktan eğitim ve deneme sınavlarıyla hep destekledik, yanında olduk. Örgütlü birliktelik içinde olmanın kendi içerisinde hepimiz için kısa ve uzun vadede birçok yararları olduğunu dünden bugüne hepimiz tecrübe ettik. Bu gücün sağladığı imkanları yeri ve vakti geldiğinde ihtiyaç duyan üyelerimiz için nitelikli haliyle seferber ettik, bundan sonra da aynı özenle seferber edeceğiz.   Örgütlü gücü üyelerinin avantajına dönüştürme ilkesiyle hareket ederek, geçmiş yıllarda yapılan Müdür ve Müdür Yardımcılığı, Şube Müdürlüğü ve Görevde Yükselme sınavlarında olduğu gibi bu sınavda da üyelerimizin hazırlık sürecini en etkili şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmak amacıyla, sınavın kapsamına uygun olarak bu kaynak kitabı hazırlattık.   Ayrıca 19 Mayıs İlkokulunda başlayacak olan kurs programı, 26 Şubat Pazartesi günü başlayıp 23 Mart Cuma günü sona erecektir.   Kitabın hazırlanmasında emeği geçen herkese, kurs programı düzenleyen teşkilatımıza ve kursta görev alacak eğitimci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Sınava girecek tüm üyelerimize başarılar diliyoruz’ diyerek sözlerini tamamladı.

Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 Nolu Şube teşkilatı, 1 Nisanda yapılacak olan Şube Müdürlüğü sınavı için kitap hazırlatıp, yapılacak olan kurs programının hazırlıklarını tamamladı.

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Şube Başkan Vekili Feridun Sarıkavak sınav varsa Eğitim-Bir-Sen var diyerek sözlerine şöyle devam etti; ‘Eğitim-Bir-Sen çalışanların özlük ve sosyal haklarını savunmakla birlikte, eğitimin her alan ve kademedeki meselelerine akademik özen ve duyarlılıkla çözüm odaklı yaklaşmaktadır. Üyelerimize, mesleklerini icra ettikleri her aşamada, ihtiyaç duydukları bilgi ve doküman desteğini vermek, kariyer yolculuklarında onların yanında olmak, dayanışma esasıyla hareket eden bir sendikacılık anlayışımız vardır.

 

Bu bağlamda kariyer basamaklarında yükselirken önlerine çıkan engelleri aşmada üyelerimizi bugüne kadar asla yalnız bırakmadık; başta yayın desteği olmak üzere, kurs, uzaktan eğitim ve deneme sınavlarıyla hep destekledik, yanında olduk. Örgütlü birliktelik içinde olmanın kendi içerisinde hepimiz için kısa ve uzun vadede birçok yararları olduğunu dünden bugüne hepimiz tecrübe ettik. Bu gücün sağladığı imkanları yeri ve vakti geldiğinde ihtiyaç duyan üyelerimiz için nitelikli haliyle seferber ettik, bundan sonra da aynı özenle seferber edeceğiz.

 

Örgütlü gücü üyelerinin avantajına dönüştürme ilkesiyle hareket ederek, geçmiş yıllarda yapılan Müdür ve Müdür Yardımcılığı, Şube Müdürlüğü ve Görevde Yükselme sınavlarında olduğu gibi bu sınavda da üyelerimizin hazırlık sürecini en etkili şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmak amacıyla, sınavın kapsamına uygun olarak bu kaynak kitabı hazırlattık.

 

Ayrıca 19 Mayıs İlkokulunda başlayacak olan kurs programı, 26 Şubat Pazartesi günü başlayıp 23 Mart Cuma günü sona erecektir.

 

Kitabın hazırlanmasında emeği geçen herkese, kurs programı düzenleyen teşkilatımıza ve kursta görev alacak eğitimci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Sınava girecek tüm üyelerimize başarılar diliyoruz’ diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.