ÖC’ALANIN ÖCÜ…

DİĞER 16.09.2016 - 11:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

ÖC’ALANIN ÖCÜ…

denizli haber / denizli 20 haber / ÖC’ALANIN ÖCÜ…

Bu ne büyük bir hadsizlik, bu ne kendini bilmezlik arkadaş… kim bunları muhatap(!) olarak karşısına alıyor ki hayret doğrusu. Şimdi siz ne olduğunu merak ediyorsunuz dimi durun-durun anlatıyorum Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun da söyleyin bu şerefsize kızmakta haksız mıyım?   Şimdi arkadaşlar Adalet Bakanlığı'nın bayram süresinde tutuklulara getirdiği açık görüş imkânı sağladı, eyvallah buraya kadar sıkıntı yok hatta güzel... Fakat İmralı Cezaevi'nde bulunan Abdullah Öcalan'ın bu hakkı neden veriyorsunuz? Hala bu Adam’ı (!) neden sesi çıkıyor...Sakın ama sakın bana o’da insan demeyin sizlerde benim için aynı kategori de olmuş olursunuz bu kadar net bir şekilde çiziyorum çizgimi... YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!
denizli haber / denizli 20 haber / ÖC’ALANIN ÖCÜ…

Bu ne büyük bir hadsizlik, bu ne kendini bilmezlik arkadaş… kim bunları muhatap(!) olarak karşısına alıyor ki hayret doğrusu. Şimdi siz ne olduğunu merak ediyorsunuz dimi durun-durun anlatıyorum Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun da söyleyin bu şerefsize kızmakta haksız mıyım?

 

Şimdi arkadaşlar Adalet Bakanlığı'nın bayram süresinde tutuklulara getirdiği açık görüş imkânı sağladı, eyvallah buraya kadar sıkıntı yok hatta güzel... Fakat İmralı Cezaevi'nde bulunan Abdullah Öcalan'ın bu hakkı neden veriyorsunuz? Hala bu Adam’ı (!) neden sesi çıkıyor...Sakın ama sakın bana o’da insan demeyin sizlerde benim için aynı kategori de olmuş olursunuz bu kadar net bir şekilde çiziyorum çizgimi...

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.