Off-Road Grubundan 19 Mayıs Konvoyu

DENİZLİ 19.05.2020 - 15:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Off-Road Grubundan 19 Mayıs Konvoyu

Denizli’de Off-Raod grubu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla,  Kovid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyarak konvoy düzenledi.   Denizli’nin büyük Off-Road gruplarından olan Horoz-Team Off-Road grubu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda koronavirüs nedeniyle kutlamalara katılımın sınırlı olması nedeniyle konvoy düzenledi. Koronavirüs nedeniyle bir çok programın sembolik olarak gerçekleşmesi nedeniyle, grup araçlarına astıkları bayraklarla konvoy düzenleme kararı aldı. Gerekli izinlerin alınmasının ardından bugün ki 19 Mayıs kutlamalarına düzenledikleri konvoyla renk kattılar.     Horoz-Team Off-Road gurubu, toplandıkları yerden hareket ederek önce valilik önüne ardından 15 Temmuz Şehitleri Delikliçınar Meydanı’na doğru kalabalık bir katılımla konvoyu gerçekleştirdi. Motorize gruplarının da katıldığı konvoy belirlenen güzergah üzerinden Türk bayrağıyla süsledikleri araçlarla şehir turu attı. Konvoy Merkezefendi Kültür Merkezi önünde son buldu.   Grup üyeleri konvoyun son bulduğu MKM önünde günün anlam ve önemi için hatıra fotoğrafı çekindi.    

Denizli’de Off-Raod grubu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla,  Kovid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyarak konvoy düzenledi.

 

Denizli’nin büyük Off-Road gruplarından olan Horoz-Team Off-Road grubu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda koronavirüs nedeniyle kutlamalara katılımın sınırlı olması nedeniyle konvoy düzenledi. Koronavirüs nedeniyle bir çok programın sembolik olarak gerçekleşmesi nedeniyle, grup araçlarına astıkları bayraklarla konvoy düzenleme kararı aldı. Gerekli izinlerin alınmasının ardından bugün ki 19 Mayıs kutlamalarına düzenledikleri konvoyla renk kattılar.

 

 

Horoz-Team Off-Road gurubu, toplandıkları yerden hareket ederek önce valilik önüne ardından 15 Temmuz Şehitleri Delikliçınar Meydanı’na doğru kalabalık bir katılımla konvoyu gerçekleştirdi. Motorize gruplarının da katıldığı konvoy belirlenen güzergah üzerinden Türk bayrağıyla süsledikleri araçlarla şehir turu attı. Konvoy Merkezefendi Kültür Merkezi önünde son buldu.

 

Grup üyeleri konvoyun son bulduğu MKM önünde günün anlam ve önemi için hatıra fotoğrafı çekindi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.