Off-Road heyecanı 27 Nisan'da Denizli’de başlıyor

DENİZLİ 24.04.2019 - 14:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Off-Road heyecanı 27 Nisan'da Denizli’de başlıyor

Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın 2. Ayak DENDOFF yarışları Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin katkıları ile 27 Nisan'da başlıyor. Yarışmaya 62 sporcu 30 araçla katılacak.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2.Ayağı’nın yapılacağı Off-Road pistinde basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Doğan, “Bütün Merkezefendilileri, bütün Denizlileri heyecan dolu, seyir keyfi yüksek, adrenalin dolu Off-Road yarışımıza davet ediyorum” dedi. Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2. Ayak Yarışları’na Merkezefendi Belediyesi ev sahipliği yapacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yarışların yapılacağı Off-Road pistinde basın mensupları ile bir araya geldi. Basın toplantısında konuşan Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyemiz tarafından Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası’nın 2.Ayak Yarışları’na ev sahipliği yapacağız. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun en gözde kulüplerinden olan Dendoff’un organizatörlüğünde yapılacak olan yarışmalarımıza 30 yakın araç ve 62 tane sporcumuz katılacak” dedi.     Son 3 yılın en yüksek katılımlı yarışının olacağını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Yarışlarımız Türkiye’nin en güvenilir ve en beğenilir pisti olan bu pistimizde yapılacak. Bu dönemde bir tane de İtalyan yarışmacı arkadaşımız katılacak. Bu yılki yarışmada son 3 yılın en yüksek katılımlı yarışı olacak. Sizlerin de bildiği gibi Ege’de tek ulusal Off-Road Şampiyonası’nı Denizlimizde, Merkezefendimizde gerçekleştirmekteyiz. Ben buradan bir kez daha bütün Merkezefendilileri, bütün Denizlileri heyecan dolu, seyir keyfi yüksek, adrenalin dolu Off-Road yarışımıza davet ediyorum” şeklinde konuştu.     OFF-ROAD HEYECANI KORTEJ İLE BAŞLAYACAK Başkan Doğan konuşmasını, “26 Nisan Cuma günü saat 14.00’de Bayramyeri Cami yanından halkımızı bilgilendirmek amacıyla da bir kortejimiz olacak. Off-Road yarışlarının olduğu günlerde hava şartları da çok iyi. Bütün vatandaşlarımızı aileleriyle birlikte buraya davet ediyoruz. İnşallah seyir keyfi yüksek, adrenalin dolu, mücadeleci bir yarış bizi bekliyor” dedi.   ÖZSOY, “VERİMLİLİĞİ VE GÜVENLİĞİ EN YÜKSEK PİST BURASI” DENDOFF Başkanı Kenan Özsoy ise, “Bu sene Merkezefendi Belediyesi ile birlikte üçüncü yarışımızı düzenliyoruz. Başkanımın da belirttiği gibi en yüksek katılımlı yarışımız olacak. Denizli’deki pistimiz Türkiye’deki birinci kompakt pisti burası. Start-stop arasındaki mesafeleri en yakın olan, seyirci etabının verimliliği, düzeni en yüksek olan, güvenliği en yüksek olan pist demek. Geçen sene TOSFED tarafından en kompakt pist seçilmişti” ifadelerini kullandı.     Basın toplantısının ardından Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, bir Off-Road aracıyla yarışların yapılacağı parkuru gezdi. Doğan, Off-Road yazılı kaplı arabanın önünde de basın mensuplarına poz verdi.   Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliği yapacağı Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2. Ayak Yarışları’nın ‘Mukavemet Etabı’ 27 Nisan Cumartesi günü saat 12.00’de ve ‘Seyirci Etabı’ 28 Nisan Pazar günü saat 10.30’da Göveçlik mevkiindeki Off-Road pistinde gerçekleştirilecek.      
Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın 2. Ayak DENDOFF yarışları Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin katkıları ile 27 Nisan'da başlıyor. Yarışmaya 62 sporcu 30 araçla katılacak.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2.Ayağı’nın yapılacağı Off-Road pistinde basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Doğan, “Bütün Merkezefendilileri, bütün Denizlileri heyecan dolu, seyir keyfi yüksek, adrenalin dolu Off-Road yarışımıza davet ediyorum” dedi.


Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2. Ayak Yarışları’na Merkezefendi Belediyesi ev sahipliği yapacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yarışların yapılacağı Off-Road pistinde basın mensupları ile bir araya geldi. Basın toplantısında konuşan Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyemiz tarafından Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası’nın 2.Ayak Yarışları’na ev sahipliği yapacağız. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun en gözde kulüplerinden olan Dendoff’un organizatörlüğünde yapılacak olan yarışmalarımıza 30 yakın araç ve 62 tane sporcumuz katılacak” dedi.

 

 

Son 3 yılın en yüksek katılımlı yarışının olacağını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Yarışlarımız Türkiye’nin en güvenilir ve en beğenilir pisti olan bu pistimizde yapılacak. Bu dönemde bir tane de İtalyan yarışmacı arkadaşımız katılacak. Bu yılki yarışmada son 3 yılın en yüksek katılımlı yarışı olacak. Sizlerin de bildiği gibi Ege’de tek ulusal Off-Road Şampiyonası’nı Denizlimizde, Merkezefendimizde gerçekleştirmekteyiz. Ben buradan bir kez daha bütün Merkezefendilileri, bütün Denizlileri heyecan dolu, seyir keyfi yüksek, adrenalin dolu Off-Road yarışımıza davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

OFF-ROAD HEYECANI KORTEJ İLE BAŞLAYACAK


Başkan Doğan konuşmasını, “26 Nisan Cuma günü saat 14.00’de Bayramyeri Cami yanından halkımızı bilgilendirmek amacıyla da bir kortejimiz olacak. Off-Road yarışlarının olduğu günlerde hava şartları da çok iyi. Bütün vatandaşlarımızı aileleriyle birlikte buraya davet ediyoruz. İnşallah seyir keyfi yüksek, adrenalin dolu, mücadeleci bir yarış bizi bekliyor” dedi.

 

ÖZSOY, “VERİMLİLİĞİ VE GÜVENLİĞİ EN YÜKSEK PİST BURASI”


DENDOFF Başkanı Kenan Özsoy ise, “Bu sene Merkezefendi Belediyesi ile birlikte üçüncü yarışımızı düzenliyoruz. Başkanımın da belirttiği gibi en yüksek katılımlı yarışımız olacak. Denizli’deki pistimiz Türkiye’deki birinci kompakt pisti burası. Start-stop arasındaki mesafeleri en yakın olan, seyirci etabının verimliliği, düzeni en yüksek olan, güvenliği en yüksek olan pist demek. Geçen sene TOSFED tarafından en kompakt pist seçilmişti” ifadelerini kullandı.

 

 

Basın toplantısının ardından Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, bir Off-Road aracıyla yarışların yapılacağı parkuru gezdi. Doğan, Off-Road yazılı kaplı arabanın önünde de basın mensuplarına poz verdi.

 

Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliği yapacağı Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2. Ayak Yarışları’nın ‘Mukavemet Etabı’ 27 Nisan Cumartesi günü saat 12.00’de ve ‘Seyirci Etabı’ 28 Nisan Pazar günü saat 10.30’da Göveçlik mevkiindeki Off-Road pistinde gerçekleştirilecek.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.