Off-Road Şehir Turuna Vatandaşlardan Yoğun İlgi

DENİZLİ 29.10.2016 - 16:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Off-Road Şehir Turuna Vatandaşlardan Yoğun İlgi

denizli haber / denizli 20 haber / Off-Road Şehir Turuna Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Merkezefendi Belediyesi yarın yapılacak olan yarışlar öncesinde off-road araçları ile şehir turu yaptı. Yoğun bir araç katılımının olduğu tur vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.   Merkezefendi Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 30 Ekim Pazar günü off-road yarışlarına ev sahipliği yapıyor. Bu yarışlar öncesinde 29 Ekim günü off-road araçları ile şehir turu düzenlendi. Şehir dışından gelen araçlarla birlikte yoğun bir katılımın yaşandığı tur vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Alkışlar ve korna sesleri eşliğinde Merkezefendi Belediyesi önünden hareket eden araçlar Delikliçınar, Lise, Çamlık, Yenişehir ve Adalet mahallelerini dolaşarak turu tamamladı.   
denizli haber / denizli 20 haber / Off-Road Şehir Turuna Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Merkezefendi Belediyesi yarın yapılacak olan yarışlar öncesinde off-road araçları ile şehir turu yaptı. Yoğun bir araç katılımının olduğu tur vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

 

Merkezefendi Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 30 Ekim Pazar günü off-road yarışlarına ev sahipliği yapıyor. Bu yarışlar öncesinde 29 Ekim günü off-road araçları ile şehir turu düzenlendi. Şehir dışından gelen araçlarla birlikte yoğun bir katılımın yaşandığı tur vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Alkışlar ve korna sesleri eşliğinde Merkezefendi Belediyesi önünden hareket eden araçlar Delikliçınar, Lise, Çamlık, Yenişehir ve Adalet mahallelerini dolaşarak turu tamamladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.