Öğrenciler Velileriyle Birlikte Pedal Çevirdi

SPOR 03.11.2019 - 20:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Öğrenciler Velileriyle Birlikte Pedal Çevirdi

Çameli'de bir İlkokul Öğrencileri Öğretmenlerinin önderliğinde velileriyle birlikte sporun önemine dikkat çekmek amacıyla pedal çevirdi.   Çameli Atatürk İlkokulu’ndan 25 öğrenci ve velileri sınıf öğretmeni Sezgin Uysal'ın danışmanlığında fiziksel aktivitenin önemini vurgulamak amacı ile Çevre yolunda bisiklet sürdü. Sağlıklı yaşam ve fiziksel aktivitenin önemine dikkat çekmek için düzenlenen 3. sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinliğe sınıf velileri de katıldı. Çameli içinde alkışlarla desteklenen öğrenciler bu etkinlik ile farkındalığı artırarak bireylerin hem fiziksel aktivite ile sağlıklı yaşama kavuşması, hem de daha temiz bir çevre için örnek oldu.  

Çameli'de bir İlkokul Öğrencileri Öğretmenlerinin önderliğinde velileriyle birlikte sporun önemine dikkat çekmek amacıyla pedal çevirdi.

 

Çameli Atatürk İlkokulu’ndan 25 öğrenci ve velileri sınıf öğretmeni Sezgin Uysal'ın danışmanlığında fiziksel aktivitenin önemini vurgulamak amacı ile Çevre yolunda bisiklet sürdü. Sağlıklı yaşam ve fiziksel aktivitenin önemine dikkat çekmek için düzenlenen 3. sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinliğe sınıf velileri de katıldı. Çameli içinde alkışlarla desteklenen öğrenciler bu etkinlik ile farkındalığı artırarak bireylerin hem fiziksel aktivite ile sağlıklı yaşama kavuşması, hem de daha temiz bir çevre için örnek oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.