Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldular

DENİZLİ 20.01.2017 - 19:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldular

Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol ve Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, 2016-2017 eğitim ve öğretim senenin yarıyıla girmesi dolayısıyla Hacı Bilal Ortaokulundaki öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Öğrencilerin karne dağıtımına Kaymakam ve Belediye Başkan’ının yanı sıra Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, Şube Müdürleri ve öğretmenler katıldı. Cesaretinizi Ve Güveninizi Hiç Yitirmeyin Öğrencilerle tek tek ilgilenen onların karnelerini veren Kaymakam Dr. Osman Varol, “Notlarınız ne olursa olsun umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak iyi bir tatil geçirin.   Tatilinizi bir boşluk olarak değil, eksiklerinizi tamamlayacağınız, kitap okuyacağınız, faydalı bilgiler edineceğiniz bir zaman dilimi olarak değerlendirmelisiniz. Sizler Yarınlarımızı Emanet Edeceğimiz Fidanlarımızsınız Öğrencilerle sohbet edip karne heyecanlarına ortak olan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Sömestr tatili başladı. Rabbim bahtlarınızı açık ve hayırlı eylesin.   Sizler yarınlarımızı teslim edeceğimiz fidanlarımızsınız. Sizleri seviyor, önemsiyoruz, hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve hayatınız boyunca başarılar diliyorum. Kendinizi bilgili, kültürlü, ülkesine sahip çıkan, vatanı için mücadele eden, nezaket sahibi, ahlaklı insanlar olarak yetiştirin. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, “2016-2017 eğitim-öğretim yılı birinci dönemin sona ermesiyle öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyor, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum.
Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol ve Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, 2016-2017 eğitim ve öğretim senenin yarıyıla girmesi dolayısıyla Hacı Bilal Ortaokulundaki öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Öğrencilerin karne dağıtımına Kaymakam ve Belediye Başkan’ının yanı sıra Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, Şube Müdürleri ve öğretmenler katıldı.


Cesaretinizi Ve Güveninizi Hiç Yitirmeyin


Öğrencilerle tek tek ilgilenen onların karnelerini veren Kaymakam Dr. Osman Varol, “Notlarınız ne olursa olsun umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak iyi bir tatil geçirin.

 

Tatilinizi bir boşluk olarak değil, eksiklerinizi tamamlayacağınız, kitap okuyacağınız, faydalı bilgiler edineceğiniz bir zaman dilimi olarak değerlendirmelisiniz.


Sizler Yarınlarımızı Emanet Edeceğimiz Fidanlarımızsınız


Öğrencilerle sohbet edip karne heyecanlarına ortak olan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Sömestr tatili başladı. Rabbim bahtlarınızı açık ve hayırlı eylesin.

 

Sizler yarınlarımızı teslim edeceğimiz fidanlarımızsınız. Sizleri seviyor, önemsiyoruz, hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve hayatınız boyunca başarılar diliyorum.


Kendinizi bilgili, kültürlü, ülkesine sahip çıkan, vatanı için mücadele eden, nezaket sahibi, ahlaklı insanlar olarak yetiştirin.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, “2016-2017 eğitim-öğretim yılı birinci dönemin sona ermesiyle öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyor, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.