Ök "Tarihi rekor, IMF fırsatçılarına en güzel cevap oldu"

SİYASET 02.10.2018 - 10:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ök "Tarihi rekor, IMF fırsatçılarına en güzel cevap oldu"

AK Parti Denizli Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Nilgün Ök, Eylül ayında açıklanan tarihi ihracat rekorunun, her fırsatta IMF'yi gündeme getiren fırsatçılara en güzel cevap olduğunu söyledi.   27. Dönem 2. Yasama Yılı'nın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Milletvekili Ök, yeni dönemin Denizli ve Türkiye için hayırlı uğurlu olmasını diledi. Yeni dönemin etkin ve verimli bir yasama yılı olacağına inancının tam olduğunu ifade eden Milletvekili Ök, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türk milletine hizmet edecek olmanın mutluluk ve gururunu yaşadığını vurguladı. Yeni dönemin başlamasıyla birlikte güzel bir haber daha aldıklarını, Eylül ayı Türkiye ihracatının yüzde 22,6 artışla 14,5 milyar dolara ulaşarak tarihi bir rekor kırdığını kaydeden Milletvekili Ök, "İhracatta yakaladığımız bu tarihi rekor, IMF fırsatçılarına da en güzel cevap olmuştur. Türkiye, AK Parti ile birlikte IMF geçmişini bir daha gündeme getirmemek üzere rafa kaldırmıştır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.     Fırsatçılara asla izin verilemeyecek   Türkiye'nin son dönemde kritik bir dönemden geçtiğini, ancak yaşananların ülkenin ekonomik gerçekleri ile bağdaşmadığını ifade eden Milletvekili Ök, "Tüm ekonomik saldırılara karşı yine birlik ve beraberliğinden ödün vermeyen Türk milleti ülkesine bir kez daha sahip çıkmıştır" dedi. Ekonomide yaşanan dalgalanmadan dolayı haksız kazanç sağlamaya çalışan fırsatçılara  asla izin vermeyeceklerini vurgulayan Milletvekili Ök, "Hiçbir sanayicimizi, hiçbir tüccarımızı, hiçbir çalışanımızı, hiçbir vatandaşımızı vicdan ve ahlak yoksunu tefecilerin, iyi günde ortaya çıkıp, kötü günde kaybolan fırsatçıların insafına terk etmeyeceğiz. Bugüne kadar nasıl her sıkıntıyı milletimizle kol kola, omuz omuza vererek aştıysak, bugünleri de inşallah aynı şekilde geride bırakacağız. Çok şükür en zorunu geride bıraktık, inşallah bundan sonra her şey daha kolay olacak" diye konuştu. Dengeleme, disiplin ve değişim üzerine kurulu yeni bir ekonomi program hazırladıklarına dikkati çeken Ök, şunları kaydetti: "Kredi imkanlarını genişletip kolaylaştıracak, yatırımları teşvik edecek, üretime, istihdama ve ihracata öncelik verecek bir ekonomi anlayışıyla Türkiye’yi yeniden yükselişe geçirmekte kararlıyız."     Denizli ihracatı artmaya devam ediyor   Türkiye, ihracat tarihi rekoru kırarken Denizli ihracatının da artmaya devam ettiğine dikkati çeken Milletvekili Ök, Türkiye'de en fazla ihracat yapan ilk 10 il içinde bulunan Anadolu Kaplanı Denizli'nin eylül ayında 287 milyon doları  ihracatı aştığını, 2018 yılında ise toplamda 2,5 milyar dolar ihracatı aştığını bildirdi. Denizli'nin ülkesi ve milleti için çalışmaya devam ettiğini belirten Milletvekili Ök, geçmişte olduğu gibi bugün de devletinin ve milletinin yanında olan Denizlili ihracatçılara teşekkür etti.

AK Parti Denizli Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Nilgün Ök, Eylül ayında açıklanan tarihi ihracat rekorunun, her fırsatta IMF'yi gündeme getiren fırsatçılara en güzel cevap olduğunu söyledi.

 

27. Dönem 2. Yasama Yılı'nın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Milletvekili Ök, yeni dönemin Denizli ve Türkiye için hayırlı uğurlu olmasını diledi. Yeni dönemin etkin ve verimli bir yasama yılı olacağına inancının tam olduğunu ifade eden Milletvekili Ök, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türk milletine hizmet edecek olmanın mutluluk ve gururunu yaşadığını vurguladı. Yeni dönemin başlamasıyla birlikte güzel bir haber daha aldıklarını, Eylül ayı Türkiye ihracatının yüzde 22,6 artışla 14,5 milyar dolara ulaşarak tarihi bir rekor kırdığını kaydeden Milletvekili Ök, "İhracatta yakaladığımız bu tarihi rekor, IMF fırsatçılarına da en güzel cevap olmuştur. Türkiye, AK Parti ile birlikte IMF geçmişini bir daha gündeme getirmemek üzere rafa kaldırmıştır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

 

 

Fırsatçılara asla izin verilemeyecek

 

Türkiye'nin son dönemde kritik bir dönemden geçtiğini, ancak yaşananların ülkenin ekonomik gerçekleri ile bağdaşmadığını ifade eden Milletvekili Ök, "Tüm ekonomik saldırılara karşı yine birlik ve beraberliğinden ödün vermeyen Türk milleti ülkesine bir kez daha sahip çıkmıştır" dedi. Ekonomide yaşanan dalgalanmadan dolayı haksız kazanç sağlamaya çalışan fırsatçılara  asla izin vermeyeceklerini vurgulayan Milletvekili Ök, "Hiçbir sanayicimizi, hiçbir tüccarımızı, hiçbir çalışanımızı, hiçbir vatandaşımızı vicdan ve ahlak yoksunu tefecilerin, iyi günde ortaya çıkıp, kötü günde kaybolan fırsatçıların insafına terk etmeyeceğiz. Bugüne kadar nasıl her sıkıntıyı milletimizle kol kola, omuz omuza vererek aştıysak, bugünleri de inşallah aynı şekilde geride bırakacağız. Çok şükür en zorunu geride bıraktık, inşallah bundan sonra her şey daha kolay olacak" diye konuştu. Dengeleme, disiplin ve değişim üzerine kurulu yeni bir ekonomi program hazırladıklarına dikkati çeken Ök, şunları kaydetti: "Kredi imkanlarını genişletip kolaylaştıracak, yatırımları teşvik edecek, üretime, istihdama ve ihracata öncelik verecek bir ekonomi anlayışıyla Türkiye’yi yeniden yükselişe geçirmekte kararlıyız."

 

 

Denizli ihracatı artmaya devam ediyor

 

Türkiye, ihracat tarihi rekoru kırarken Denizli ihracatının da artmaya devam ettiğine dikkati çeken Milletvekili Ök, Türkiye'de en fazla ihracat yapan ilk 10 il içinde bulunan Anadolu Kaplanı Denizli'nin eylül ayında 287 milyon doları  ihracatı aştığını, 2018 yılında ise toplamda 2,5 milyar dolar ihracatı aştığını bildirdi. Denizli'nin ülkesi ve milleti için çalışmaya devam ettiğini belirten Milletvekili Ök, geçmişte olduğu gibi bugün de devletinin ve milletinin yanında olan Denizlili ihracatçılara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.