Okul Kütüphaneleri Oluşturmak İçin Kampanya Başlattılar

EĞİTİM 31.01.2020 - 10:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Okul Kütüphaneleri Oluşturmak İçin Kampanya Başlattılar

Çivril Gençlik Merkezi okullar da kütüphane kurmak için kitap kampanyası başlattı. Çivril Gençlik Merkezi ve Denizli Gençlik Merkezi Çivril’de okullarda kütüphane kurmak için çalışma başlattı. ‘En Güzel Hediyen Kitap Olsun’ adı altında başlatılan kitap kampanyasında toplanan kitaplardan oluşturulacak kütüphanelere şehitlerin ismi verilecek. Çivril gençlik merkezi müdürlüğü tarafından koordine edilen kampanya ile ilgili olarak yapılan duyuru ve açıklamada “Çivril Gençlik merkezi ve Denizli Gençlik merkezinin başlatmış olduğu "En güzel hediyen kitap olsun" Adlı Projemiz ile Köy Okullarımız için bir Kütüphane oluşturmayı düşünüyoruz. Bu kampanyaya destek olmak isteyenler elindeki fazla kitaplarını Çivril Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü Ve Denizli Gençlik Merkezine ulaştırabilirler” ifadelerine yer verildi.   Çivril Gençlik Merkezi müdürlüğü tarafından yapılan duyuru ile başlayan kampanyada toplanan kitaplar ile Emirhisar Mahalesi ilkokulu ve Çivril Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesinde kütüphane kurulması hedefleniyor.  Kaynak: yesilcivril gazetesi com

Çivril Gençlik Merkezi okullar da kütüphane kurmak için kitap kampanyası başlattı.

Çivril Gençlik Merkezi ve Denizli Gençlik Merkezi Çivril’de okullarda kütüphane kurmak için çalışma başlattı. ‘En Güzel Hediyen Kitap Olsun’ adı altında başlatılan kitap kampanyasında toplanan kitaplardan oluşturulacak kütüphanelere şehitlerin ismi verilecek. Çivril gençlik merkezi müdürlüğü tarafından koordine edilen kampanya ile ilgili olarak yapılan duyuru ve açıklamada “Çivril Gençlik merkezi ve Denizli Gençlik merkezinin başlatmış olduğu "En güzel hediyen kitap olsun" Adlı Projemiz ile Köy Okullarımız için bir Kütüphane oluşturmayı düşünüyoruz. Bu kampanyaya destek olmak isteyenler elindeki fazla kitaplarını Çivril Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü Ve Denizli Gençlik Merkezine ulaştırabilirler” ifadelerine yer verildi.

 

Çivril Gençlik Merkezi müdürlüğü tarafından yapılan duyuru ile başlayan kampanyada toplanan kitaplar ile Emirhisar Mahalesi ilkokulu ve Çivril Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesinde kütüphane kurulması hedefleniyor. 

Kaynak: yesilcivril gazetesi com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.