Okul Sporları il Birinciliği Tenis turnuvası karşılaşması yapıldı

SPOR 22.03.2017 - 10:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Okul Sporları il Birinciliği Tenis turnuvası karşılaşması yapıldı

Okul Sporları Tenis İl Birinciliği karşılaşmaları Yıldız Erkek/Kız kategorisinde 18 takım 90 sporcunun katılımıyla tamamlandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okul Sporları Tenis Denizli Yıldızlar İl Birinciliği karşılaşmalarına 90 sporcu ve 18 takım katıldı. Turnuva boyunca sporcular, okullarının şampiyonluğu için mücadele verirken, kızlarda Sıdıka Çalışkan Ortaokulu, erkeklerde ise Özel TED Ortaokulu’nun şampiyonluğu göğüsledi.     Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan İl Birinciliği karşılaşmalarında öğretmenler ve veliler de sporcuları yalnız bırakmayarak heyecana ortak oldu. 21 Mart 2017 Salı günü Denizli Tenis Kulübü’nde oynanan final mücadelesi sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren okullara kupa ve madalyalar takdim edildi.     İŞTE DERECEYE GİRENLER Yıldız Kızlar Sıdıka Çalışkan Ortaokulu Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu Basma Sanayi Ortaokulu Özel PEV Ortaokulu Yıldız Erkekler Özel TED Ortaokulu Merkez Ortaokulu Basma Sanayi Ortaokulu Özel Yeniçağ Ortaokulu  
Okul Sporları Tenis İl Birinciliği karşılaşmaları Yıldız Erkek/Kız kategorisinde 18 takım 90 sporcunun katılımıyla tamamlandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okul Sporları Tenis Denizli Yıldızlar İl Birinciliği karşılaşmalarına 90 sporcu ve 18 takım katıldı. Turnuva boyunca sporcular, okullarının şampiyonluğu için mücadele verirken, kızlarda Sıdıka Çalışkan Ortaokulu, erkeklerde ise Özel TED Ortaokulu’nun şampiyonluğu göğüsledi.

 

 

Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan İl Birinciliği karşılaşmalarında öğretmenler ve veliler de sporcuları yalnız bırakmayarak heyecana ortak oldu. 21 Mart 2017 Salı günü Denizli Tenis Kulübü’nde oynanan final mücadelesi sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren okullara kupa ve madalyalar takdim edildi.

 

 

İŞTE DERECEYE GİRENLER

Yıldız Kızlar

  1. Sıdıka Çalışkan Ortaokulu
  2. Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu
  3. Basma Sanayi Ortaokulu
  4. Özel PEV Ortaokulu

Yıldız Erkekler

  1. Özel TED Ortaokulu
  2. Merkez Ortaokulu
  3. Basma Sanayi Ortaokulu
  4. Özel Yeniçağ Ortaokulu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.