Okul Sporlarında Heyecan Başladı

SPOR 02.11.2017 - 11:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Okul Sporlarında Heyecan Başladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları yarışmaları Futsal branşı ile başladı.   2017-2018 Eğitim Öğretim dönemi Okul Spor Faaliyetleri için çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Uzun maratonda, Futsal Gençler kategorisi maçları ile ilk düdük çaldı. 31 Ekim Salı günü Hasan Güngör Spor Salonunda oynanan Okul Sporları sezonunun ilk müsabakasında Gültepe MTAL, İş Adamları MTAL’yi  6-2 yendi.   TÜM BRANŞLARDA FİKSTÜR ÇEKİMİ YAPILDI   1 Kasım Çarşamba günü ise Beden Eğitimi öğretmenlerinin de katıldığı diğer branşların fikstür çekimi Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğünde yapıldı. 36 branşta yapılan fikstür çekimiyle Okul sporları heyecanı önümüzdeki günlerde diğer branşlarla devam edecek.   Okul Sporları faaliyetleri il çapında devam ederken, kendi ilinde başarılı olan takımların karşılaşacağı il dışı grup maçları takımların ilk hedefi olarak gözüküyor. Denizli de bu kapsamda Atletizm Yıldızlar kategorisi ile Voleybol Gençler kategorisi Türkiye Finallerine ev sahipliği yapacak. 7 branşta grup mücadelerine de ev sahipliği yapacak olan ilimizde Futsal Gençler kategorisi ile Hentbol Küçükler kategorisinde Türkiye Yarı final müsabakaları da heyecana ortak olacak. Haziran ayının başına kadar devam edecek olan Okul Sporları şölenine tüm sporseverler davetlidir.                

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları yarışmaları Futsal branşı ile başladı.

 

2017-2018 Eğitim Öğretim dönemi Okul Spor Faaliyetleri için çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Uzun maratonda, Futsal Gençler kategorisi maçları ile ilk düdük çaldı. 31 Ekim Salı günü Hasan Güngör Spor Salonunda oynanan Okul Sporları sezonunun ilk müsabakasında Gültepe MTAL, İş Adamları MTAL’yi  6-2 yendi.

 

TÜM BRANŞLARDA FİKSTÜR ÇEKİMİ YAPILDI

 

1 Kasım Çarşamba günü ise Beden Eğitimi öğretmenlerinin de katıldığı diğer branşların fikstür çekimi Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğünde yapıldı. 36 branşta yapılan fikstür çekimiyle Okul sporları heyecanı önümüzdeki günlerde diğer branşlarla devam edecek.

 

Okul Sporları faaliyetleri il çapında devam ederken, kendi ilinde başarılı olan takımların karşılaşacağı il dışı grup maçları takımların ilk hedefi olarak gözüküyor. Denizli de bu kapsamda Atletizm Yıldızlar kategorisi ile Voleybol Gençler kategorisi Türkiye Finallerine ev sahipliği yapacak. 7 branşta grup mücadelerine de ev sahipliği yapacak olan ilimizde Futsal Gençler kategorisi ile Hentbol Küçükler kategorisinde Türkiye Yarı final müsabakaları da heyecana ortak olacak. Haziran ayının başına kadar devam edecek olan Okul Sporları şölenine tüm sporseverler davetlidir.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.