Okul Sporlarında Müthiş Heyecan Başladı

SPOR 23.11.2016 - 13:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Okul Sporlarında Müthiş Heyecan Başladı

Okul Sporlarında Müthiş Heyecan Başladı / denizli haber / denizli 20 haber

Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları yarışmaları Denizli’nin dört bir tarafında başladı.   2016-2017 Eğitim Öğretim dönemiyle birlikte her yıl gerçekleşen Okul Sporları yarışmaları da start aldı. Ekim ayında yapılan başvuruların tamamlanmasıyla birlikte Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünde fikstür çekimi yapıldı.   AÇILIŞ MAÇINDA FİLEDE GENÇ KIZLAR SAHNE ALDI 15 Kasım tarihinde Okul Sporlarında ilk düdük Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi Spor Salonunda çaldı. Sema Abdurrahman Karamanoğlu Lisesi ile Buldan MTA Ali Tunabeyoğlu Anadolu Lisesi takımları arasında ki maçla resmen başlayan yeni sezonda, il ve ilçelerden yüzlerce sporcu takımlarının başarısı için ter dökecek.     İL MÜDÜRÜ İBANOĞLU “OKUL SPORLARINI ÖNEMSİYORUZ” Açılış maçında sporcuları yalnız bırakmayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, okul sporları ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Öğrenciler için akademik başarının çok önemli olduğunu söyleyen İbanoğlu, akademik başarıların yanı sıra sosyal, kültürel, sportif faaliyetlere katılımın da öğrencilere kendilerini geliştirme fırsatı tanıdığını söyledi. Okul Sporlarında öğrencilerin yetenekleriyle kimliklerini ortaya koymalarını arzu ettiğini belirten İbanoğlu, tüm okullara yarışmalarda başarılar diledi.   Okul Sporlarında şu an itibariyle basketbol, futbol, futsal ve voleybol müsabakaları yapılıyor. Geçtiğimiz yıl 26.021 lisanslı sporcuya ulaşan Okul Sporlarında heyecan Mayıs ayının sonuna kadar devam edecek.    
Okul Sporlarında Müthiş Heyecan Başladı / denizli haber / denizli 20 haber

Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları yarışmaları Denizli’nin dört bir tarafında başladı.

 

2016-2017 Eğitim Öğretim dönemiyle birlikte her yıl gerçekleşen Okul Sporları yarışmaları da start aldı. Ekim ayında yapılan başvuruların tamamlanmasıyla birlikte Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünde fikstür çekimi yapıldı.

 

AÇILIŞ MAÇINDA FİLEDE GENÇ KIZLAR SAHNE ALDI

15 Kasım tarihinde Okul Sporlarında ilk düdük Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi Spor Salonunda çaldı. Sema Abdurrahman Karamanoğlu Lisesi ile Buldan MTA Ali Tunabeyoğlu Anadolu Lisesi takımları arasında ki maçla resmen başlayan yeni sezonda, il ve ilçelerden yüzlerce sporcu takımlarının başarısı için ter dökecek.  

 

İL MÜDÜRÜ İBANOĞLU “OKUL SPORLARINI ÖNEMSİYORUZ”

Açılış maçında sporcuları yalnız bırakmayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, okul sporları ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Öğrenciler için akademik başarının çok önemli olduğunu söyleyen İbanoğlu, akademik başarıların yanı sıra sosyal, kültürel, sportif faaliyetlere katılımın da öğrencilere kendilerini geliştirme fırsatı tanıdığını söyledi. Okul Sporlarında öğrencilerin yetenekleriyle kimliklerini ortaya koymalarını arzu ettiğini belirten İbanoğlu, tüm okullara yarışmalarda başarılar diledi.

 

Okul Sporlarında şu an itibariyle basketbol, futbol, futsal ve voleybol müsabakaları yapılıyor. Geçtiğimiz yıl 26.021 lisanslı sporcuya ulaşan Okul Sporlarında heyecan Mayıs ayının sonuna kadar devam edecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.