Okullara Atık Pil Kutusu Dağıtıldı

DENİZLİ 15.02.2017 - 08:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Okullara Atık Pil Kutusu Dağıtıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Tarafından Çameli’de okullara ödüllü atık pil toplama kampanyası kapsamında okullara atık pil kutusu dağıtıldı.

İlçemiz genelindeki tüm okullarda atık pillerin kaynağında ayrı toplanması ile ilgili olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başlanmış olup, kaynakta ayrı toplama işlemlerinin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi amacıyla okullara atık pil toplama kutuları ve bilgilendirme afişleri dağıtımı yapılmaktadır.   Çalışmalar kapsamında 20 okula ekipman dağıtımı işlemleri tüm hızıyla devam etmektedir.Her Sene Yapılan kampanya 30 Nisan 2017 tarihine kadar devam edecek. Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN ;Atık Pillerin çevreyi kirlettiğini kampanya ile okullarda öğrencilerde çevre bilincini oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.   En çok pil toplayan okulları ödüllendireceklerini ifade eden Başkan ARSLAN “Bu kampanya ile öğrencilere atık pil toplama alışkanlığı kazandırılarak, atık pillerin çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf edilerek ve çevreyi koruma bilincinin yayılması amacındayız. Hedefimiz daha sonraki yıllarda daha temiz ve yaşanabilir bir çevreye kavuşmak. Atık piller doğaya bırakıldığında son derece tehlikeli zararlar vermektedir. Böylesine ciddi zararları olan atık pillerin günlük hayatımızda ne kadar çok kullanıldığını düşünürsek zararları o kadar fazladır.   Ben öğrencilerimizle birlikte anne ve babalarımızın kampanyaya destek olmalarını istiyorum” şeklinde konuştu.Atık Pil Kutuları için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN’a teşekkür ederiz.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Tarafından Çameli’de okullara ödüllü atık pil toplama kampanyası kapsamında okullara atık pil kutusu dağıtıldı.

İlçemiz genelindeki tüm okullarda atık pillerin kaynağında ayrı toplanması ile ilgili olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başlanmış olup, kaynakta ayrı toplama işlemlerinin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi amacıyla okullara atık pil toplama kutuları ve bilgilendirme afişleri dağıtımı yapılmaktadır.

 

Çalışmalar kapsamında 20 okula ekipman dağıtımı işlemleri tüm hızıyla devam etmektedir.Her Sene Yapılan kampanya 30 Nisan 2017 tarihine kadar devam edecek.


Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN ;Atık Pillerin çevreyi kirlettiğini kampanya ile okullarda öğrencilerde çevre bilincini oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

 

En çok pil toplayan okulları ödüllendireceklerini ifade eden Başkan ARSLAN “Bu kampanya ile öğrencilere atık pil toplama alışkanlığı kazandırılarak, atık pillerin çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf edilerek ve çevreyi koruma bilincinin yayılması amacındayız. Hedefimiz daha sonraki yıllarda daha temiz ve yaşanabilir bir çevreye kavuşmak.


Atık piller doğaya bırakıldığında son derece tehlikeli zararlar vermektedir. Böylesine ciddi zararları olan atık pillerin günlük hayatımızda ne kadar çok kullanıldığını düşünürsek zararları o kadar fazladır.

 

Ben öğrencilerimizle birlikte anne ve babalarımızın kampanyaya destek olmalarını istiyorum” şeklinde konuştu.Atık Pil Kutuları için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN’a teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.