"Okuyalım, Okutalım" Toplum Hizmeti Çalışması

DENİZLİ 13.12.2017 - 16:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

"Okuyalım, Okutalım" Toplum Hizmeti Çalışması

Denizli'nin Çameli İlçesinde Çameli Çok Programlı Lisesinde her şey yapabilirsiniz, eğer okulun bir kitaplığı yoksa, hiçbir şey yapmamış olursunuz.” etkinliği başladı.   Denizli'nin Çameli İlçesinin  okullarından Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi Kültür Edebiyat Kulübü öğretmen ve öğrencileri tarafından, "Okuyalım, Okutalım" toplum hizmeti çalışması olarak sene başında başlanan okul kütüphanesini düzenleme ve tasnif etme çalışmaları tamamlandı. Her sınıfın görev aldığı çalışmaya başka kulüpler de destek vererek kitaplar alfabetik sıraya göre yerleştirilip numaralandırılmış ve kütüphanedeki işleyişin aksamamasını sağlamak amacıyla nöbet sistemi getirilmiştir. Okul kütüphanemiz ; Öğrencilerin kitap okuma saatleri ve boş saatlerinde kitap almaları ve okumalarını sağlamak amacıyla yeniden düzenlenerek öğrencilerin hizmetine girdi.     Okul Müdürü Kürşat Yellice "Bu çalışmada emeği geçen başta Kültür Edebiyat Kulübü öğretmenlerimiz Ünal TuğseL ve Elvan Okul olmak üzere yardımları bulunan tüm öğretmen ve öğrencilere çok teşekkür eder, kütüphanemizin verimli bir şekilde kullanılarak öğrencilerimize katkı sağlamasını dileriz. İlerleyen zamanlarda kütüphanemiz raflarına yeni kitaplar kazandırma çalışmalarımız devam edecektir. Her şey öğrencilerimiz için." dedi.        

Denizli'nin Çameli İlçesinde Çameli Çok Programlı Lisesinde her şey yapabilirsiniz, eğer okulun bir kitaplığı yoksa, hiçbir şey yapmamış olursunuz.” etkinliği başladı.

 

Denizli'nin Çameli İlçesinin  okullarından Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi Kültür Edebiyat Kulübü öğretmen ve öğrencileri tarafından, "Okuyalım, Okutalım" toplum hizmeti çalışması olarak sene başında başlanan okul kütüphanesini düzenleme ve tasnif etme çalışmaları tamamlandı. Her sınıfın görev aldığı çalışmaya başka kulüpler de destek vererek kitaplar alfabetik sıraya göre yerleştirilip numaralandırılmış ve kütüphanedeki işleyişin aksamamasını sağlamak amacıyla nöbet sistemi getirilmiştir. Okul kütüphanemiz ; Öğrencilerin kitap okuma saatleri ve boş saatlerinde kitap almaları ve okumalarını sağlamak amacıyla yeniden düzenlenerek öğrencilerin hizmetine girdi.

 

 

Okul Müdürü Kürşat Yellice "Bu çalışmada emeği geçen başta Kültür Edebiyat Kulübü öğretmenlerimiz Ünal TuğseL ve Elvan Okul olmak üzere yardımları bulunan tüm öğretmen ve öğrencilere çok teşekkür eder, kütüphanemizin verimli bir şekilde kullanılarak öğrencilerimize katkı sağlamasını dileriz. İlerleyen zamanlarda kütüphanemiz raflarına yeni kitaplar kazandırma çalışmalarımız devam edecektir. Her şey öğrencilerimiz için." dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.