Oleksandr Mishula Denizli Basket’te

SPOR 29.07.2019 - 12:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Oleksandr Mishula Denizli Basket’te

Türkiye Basketbol Ligi’nde Denizli’yi temsil edecek olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, iki basketbolcuyu daha transfer etti. Denizli Basket Ukrayna Liginde BC Dnipro takımında forma giyen milli oyuncu Oleksandr Mishula’yı ve Karesi Spor’dan Doğukan Sönmez’i renklerine bağladı.   Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde büyük bir başarı göstererek Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Denizli temsilcisi ilk yabancı transferini Almanya 2.Ligi’nde Karlsruhe takımından Davonte Lacy ile gerçekleştirmişti. 2019/20 sezonu öncesi iç transferlerde altı oyuncu ile anlaşma sağlayan Denizli Basket dış transferde de altı oyuncuyu kadrosuna kattı. Yaptığı transferlerle isminden söz ettiren Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in ikinci yabancı transferi ise Ukrayna Milli Takım formasını giyen BC Dnipro’lu oyuncu Oleksandr Mishula oldu. Denizli Basket, yerli oyuncu transferinde de Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Karesi Spor oyuncusu Doğukan Sönmez’i renklerine bağladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Yapılan iç ve dış transferlerle takımımız güçlendi. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Türkiye Basketbol Ligi’nde Denizlimizi, Merkezefendimizi en iyi şekilde temsil edecek. Takımımızın, bu sezonda da birçok başarıya imza atacağına inanıyoruz” dedi.   BC Dnipro takımında oyun kurucu pozisyonunda oynayan Oleksandr Mishula, geçen sezon Dnipro takımı ile 46 maça çıktı. Ortalama 29.8 dakika forma giyen Mishula; 16.1 sayı, 2.4 ribaunt, 4.2 asist, 1.4 top çalma ve 2.5 top kaybı ortalama ile oynadı.   Karesi Spor’da pivot olarak oynayan Doğukan Sönmez geçen yıl takımı ile 26 maça çıktı. Ortalama 8.23 dakika forma giyen Doğukan; 3.50 sayı, 2.54 ribaunt, 0.46 asist, 0.08 top çalma ve 0.81 top kaybı ortalama ile oynadı.    

Türkiye Basketbol Ligi’nde Denizli’yi temsil edecek olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, iki basketbolcuyu daha transfer etti. Denizli Basket Ukrayna Liginde BC Dnipro takımında forma giyen milli oyuncu Oleksandr Mishula’yı ve Karesi Spor’dan Doğukan Sönmez’i renklerine bağladı.

 

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde büyük bir başarı göstererek Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Denizli temsilcisi ilk yabancı transferini Almanya 2.Ligi’nde Karlsruhe takımından Davonte Lacy ile gerçekleştirmişti. 2019/20 sezonu öncesi iç transferlerde altı oyuncu ile anlaşma sağlayan Denizli Basket dış transferde de altı oyuncuyu kadrosuna kattı. Yaptığı transferlerle isminden söz ettiren Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in ikinci yabancı transferi ise Ukrayna Milli Takım formasını giyen BC Dnipro’lu oyuncu Oleksandr Mishula oldu. Denizli Basket, yerli oyuncu transferinde de Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Karesi Spor oyuncusu Doğukan Sönmez’i renklerine bağladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Yapılan iç ve dış transferlerle takımımız güçlendi. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Türkiye Basketbol Ligi’nde Denizlimizi, Merkezefendimizi en iyi şekilde temsil edecek. Takımımızın, bu sezonda da birçok başarıya imza atacağına inanıyoruz” dedi.

 

BC Dnipro takımında oyun kurucu pozisyonunda oynayan Oleksandr Mishula, geçen sezon Dnipro takımı ile 46 maça çıktı. Ortalama 29.8 dakika forma giyen Mishula; 16.1 sayı, 2.4 ribaunt, 4.2 asist, 1.4 top çalma ve 2.5 top kaybı ortalama ile oynadı.

 

Karesi Spor’da pivot olarak oynayan Doğukan Sönmez geçen yıl takımı ile 26 maça çıktı. Ortalama 8.23 dakika forma giyen Doğukan; 3.50 sayı, 2.54 ribaunt, 0.46 asist, 0.08 top çalma ve 0.81 top kaybı ortalama ile oynadı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.