Önce evi yandı sonra kurtardığı eşyaları verdiği iş yerinde yandı

DENİZLİ 13.01.2018 - 14:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Önce evi yandı sonra kurtardığı eşyaları verdiği iş yerinde yandı

Denizli Merkezefendi ilçesinde 25 Aralık’ta bir evde geceden şarja takılan elektronik sigaranın patlaması sonucu evi ve eşyaları yanan Selahattin Subak, yangından kurtardığı eşyalarını yıkamaya verdiği iş yerinde çıkan yangınla ikinci şoku yaşadı. Kurtardığı eşyaları verdiği temizlik firmasında çıkan yangınla tekrar yandı.   Yangın, 25 Aralık 2017 tarihinde saat 09.30 sıralarında Merkezefendi İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 1004 sokaktaki 5 katlı binanın üçüncü katında meydana geldi.  Ev sahibi Selahattin Subak (43), gece saatlerinde yatmadan önce elektronik sigarayı oturma odasında şarja taktı. Sabah saatlerinde şişme yapan elektronik sigara bir anda patladı. Evde çıkan yangında yaralanan olmazken, evde büyük çaplı hasar meydana geldi. Oturma odası ve mutfaktaki eşyaların büyük bir bölümü kullanılamaz hale geldi.  Subak yangında kurtarabildiği eşyalarını yıkatmak için bir temizlik firmasına verdi.     11 Ocak 2017 tarihinde Eskihisar Mahallesi’nde meydana gelen yangında 4 iş yeri yandı. Çelik kapı üretimi yapan iş yerinde başlayan yangın yandaki halı yıkama fabrikasına sıçradı. Yangın büyüyerek diğer 2 dükkana da sıçrayınca 4 iş yeri adeta küle döndü. Selahattin Subak kendi evinde çıkan yangında kurtardığı eşyalarını verdiği temizlik firmasında çıkan yangınla o eşyaları da yandı.     Subak, bu talihsizliğini sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadelere yer verdi; “ Böyle bir şansızlık ve böyle bir talihsizlik olamaz iki hafta önce elektronik sigaradan yanan evimizde ev içerisinde kurtardığımız eşyalarımızı temizlik firmasına verdik ne yazık ki dün gece o temizlik firması deposunda yangın çıkınca kurtardığımız eşyalarda yanmış” dedi.     “Vatandaşlarımız bu konuda duyarlı olsun” Haber Merkezi’mizin görüştüğü Gayrimenkul ve Oto Alım Satış işiyle uğraşan Selahattin Subak, “Başımıza gelen olay vatandaşlarımıza ibret olsun. Elektronik sigara ile alakalı vatandaşlarımız duyarlı olsun. Bugün bizim durumumuz iyi çok şükür. Durumu iyi olan ve olmayan vatandaşlarımız da bu konuda dikkatli olmalılar. Cana geleceğine mala gelsin. Gerek medyanın ve gerekse devlet büyüklerimizin bu konuda duyarlı olmalarını istiyoruz.   “1 milyon dolar tazminat davası açtım” İş yerime gelerek bu ürünü satarak, evimde yangın çıkmasına neden olan ve 800 bin liralık evimi harabeye çevirdiler. Ailem ve çocuklarım psikolojik travma geçirdi. Bu olayda kendim ve ailemden birinin canına mal olabilirdi. Bu yüzden bana bu ürünü satan firmadan 1 milyon dolar tazminat davası açtım. İnsanların canı bu kadar ucuz olmamalı” diye konuştu.    

Denizli Merkezefendi ilçesinde 25 Aralık’ta bir evde geceden şarja takılan elektronik sigaranın patlaması sonucu evi ve eşyaları yanan Selahattin Subak, yangından kurtardığı eşyalarını yıkamaya verdiği iş yerinde çıkan yangınla ikinci şoku yaşadı. Kurtardığı eşyaları verdiği temizlik firmasında çıkan yangınla tekrar yandı.

 


Yangın, 25 Aralık 2017 tarihinde saat 09.30 sıralarında Merkezefendi İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 1004 sokaktaki 5 katlı binanın üçüncü katında meydana geldi.  Ev sahibi Selahattin Subak (43), gece saatlerinde yatmadan önce elektronik sigarayı oturma odasında şarja taktı. Sabah saatlerinde şişme yapan elektronik sigara bir anda patladı. Evde çıkan yangında yaralanan olmazken, evde büyük çaplı hasar meydana geldi. Oturma odası ve mutfaktaki eşyaların büyük bir bölümü kullanılamaz hale geldi.  Subak yangında kurtarabildiği eşyalarını yıkatmak için bir temizlik firmasına verdi.

 

 

11 Ocak 2017 tarihinde Eskihisar Mahallesi’nde meydana gelen yangında 4 iş yeri yandı. Çelik kapı üretimi yapan iş yerinde başlayan yangın yandaki halı yıkama fabrikasına sıçradı. Yangın büyüyerek diğer 2 dükkana da sıçrayınca 4 iş yeri adeta küle döndü. Selahattin Subak kendi evinde çıkan yangında kurtardığı eşyalarını verdiği temizlik firmasında çıkan yangınla o eşyaları da yandı.

 

 

Subak, bu talihsizliğini sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadelere yer verdi; “ Böyle bir şansızlık ve böyle bir talihsizlik olamaz iki hafta önce elektronik sigaradan yanan evimizde ev içerisinde kurtardığımız eşyalarımızı temizlik firmasına verdik ne yazık ki dün gece o temizlik firması deposunda yangın çıkınca kurtardığımız eşyalarda yanmış” dedi.

 

 

“Vatandaşlarımız bu konuda duyarlı olsun”

Haber Merkezi’mizin görüştüğü Gayrimenkul ve Oto Alım Satış işiyle uğraşan Selahattin Subak, “Başımıza gelen olay vatandaşlarımıza ibret olsun. Elektronik sigara ile alakalı vatandaşlarımız duyarlı olsun. Bugün bizim durumumuz iyi çok şükür. Durumu iyi olan ve olmayan vatandaşlarımız da bu konuda dikkatli olmalılar. Cana geleceğine mala gelsin. Gerek medyanın ve gerekse devlet büyüklerimizin bu konuda duyarlı olmalarını istiyoruz.

 

“1 milyon dolar tazminat davası açtım”

İş yerime gelerek bu ürünü satarak, evimde yangın çıkmasına neden olan ve 800 bin liralık evimi harabeye çevirdiler. Ailem ve çocuklarım psikolojik travma geçirdi. Bu olayda kendim ve ailemden birinin canına mal olabilirdi. Bu yüzden bana bu ürünü satan firmadan 1 milyon dolar tazminat davası açtım. İnsanların canı bu kadar ucuz olmamalı” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.