Online Karate Şampiyonları Madalyalarını Aldı

SPOR 26.06.2020 - 11:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Online Karate Şampiyonları Madalyalarını Aldı

Geçtiğimiz günlerde kovid sürecinde Türkiye’de ilk kez düzenlenen Online Karate Kata Şampiyonası’nda dereceye giren Denizlili karateciler, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’ndan madalyalarını aldı.   Pandemi sürecinin yoğun olarak hissedildiği Nisan ve Mayıs aylarında Türkiye’de ilk kez Online Karate Kata Şampiyonası düzenlendi. Şampiyonaya yaklaşık 500 sporcu evlerinden çektikleri videolarla katılım gösterdi. Ulusal hakemlerin yaptığı değerlendirmeler sonucunda dereceye giren isimler belli oldu. Şampiyona Karate Federasyonu tarafından canlı yayınlandı.     Turnuvada sporcular online olarak yeteneklerini ortaya koyarken video kayıtları incelemeleri sonunda dereceye giren sporcular açıklandı. Denizlili sporcular başarılı bir performans gösterdi. Kariyerinde Dünya ikinciliği ve Avrupa üçüncülüğü elde ederek ülkemizi başarıyla temsil eden Damla Su Türemen, Genç Bayanlarda Türkiye Kata şampiyonu olarak formunu koruduğunu bir kez daha gösterdi. Ayrıca Denizlili diğer sporculardan Arda Aras Ümit Erkek Türkiye Kata üçüncüsü, Çakır Samet Ersoy 2012 doğumlularda erkek kata üçüncüsü oldu.     İBANOĞLU GENÇ KARATECİLERİ KUTLADI   Online şampiyonada dereceye giren Denizlili sporcular ve Antrenör İhsan Kaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden İbanoğlu, pandemi sürecinde spor alanlarından uzak kalan sporcuların online turnuvalarla ve antrenörlerin evde verdikleri programlarla hareketsiz kalmadığını hatırlattı. Ziyaret sonunda sporcular madalyalarını ve hediyelerini İbanoğlu’nun elinden aldı.

Geçtiğimiz günlerde kovid sürecinde Türkiye’de ilk kez düzenlenen Online Karate Kata Şampiyonası’nda dereceye giren Denizlili karateciler, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’ndan madalyalarını aldı.

 

Pandemi sürecinin yoğun olarak hissedildiği Nisan ve Mayıs aylarında Türkiye’de ilk kez Online Karate Kata Şampiyonası düzenlendi. Şampiyonaya yaklaşık 500 sporcu evlerinden çektikleri videolarla katılım gösterdi. Ulusal hakemlerin yaptığı değerlendirmeler sonucunda dereceye giren isimler belli oldu. Şampiyona Karate Federasyonu tarafından canlı yayınlandı.

 

 

Turnuvada sporcular online olarak yeteneklerini ortaya koyarken video kayıtları incelemeleri sonunda dereceye giren sporcular açıklandı. Denizlili sporcular başarılı bir performans gösterdi. Kariyerinde Dünya ikinciliği ve Avrupa üçüncülüğü elde ederek ülkemizi başarıyla temsil eden Damla Su Türemen, Genç Bayanlarda Türkiye Kata şampiyonu olarak formunu koruduğunu bir kez daha gösterdi. Ayrıca Denizlili diğer sporculardan Arda Aras Ümit Erkek Türkiye Kata üçüncüsü, Çakır Samet Ersoy 2012 doğumlularda erkek kata üçüncüsü oldu.

 

 

İBANOĞLU GENÇ KARATECİLERİ KUTLADI

 

Online şampiyonada dereceye giren Denizlili sporcular ve Antrenör İhsan Kaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden İbanoğlu, pandemi sürecinde spor alanlarından uzak kalan sporcuların online turnuvalarla ve antrenörlerin evde verdikleri programlarla hareketsiz kalmadığını hatırlattı. Ziyaret sonunda sporcular madalyalarını ve hediyelerini İbanoğlu’nun elinden aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.