Operasyonlarda kurunun yanında yaşlar da yanmasın!

DİĞER 21.07.2016 - 09:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Operasyonlarda kurunun yanında yaşlar da yanmasın!

denizli haber / denizli 20 haber / OPERASYONLARDA KURUNUN YANINDA YAŞLAR DA YANMASIN!

Türkiye’de yaşayan, Dili, Dini, Irkı, Mezhebi, Siyasi görüş, ne olursa olsun Milletçe büyük bir badire atlattık. Burada Liderliğin ne kadar önemli olduğunu bir defa daha gördük. TRT’yi ele geçiren Cuntacılar tarafından sahte darbe bildirisi okutulmasından sonra hemen burada Liderlik devreye girdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, telefonlarla bağlandığı özel televizyon kanallarından Halkı sokağa çıkmaya çağırdı. Demokrasiye sahip olmaya çağırmasının ardından Halk sokakta, Türk Polisiyle birlikte darbecilerin karşısına dikildi…     YAZARIN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!                                                                                                       
denizli haber / denizli 20 haber / OPERASYONLARDA KURUNUN YANINDA YAŞLAR DA YANMASIN!

Türkiye’de yaşayan, Dili, Dini, Irkı, Mezhebi, Siyasi görüş, ne olursa olsun Milletçe büyük bir badire atlattık. Burada Liderliğin ne kadar önemli olduğunu bir defa daha gördük. TRT’yi ele geçiren Cuntacılar tarafından sahte darbe bildirisi okutulmasından sonra hemen burada Liderlik devreye girdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, telefonlarla bağlandığı özel televizyon kanallarından Halkı sokağa çıkmaya çağırdı. Demokrasiye sahip olmaya çağırmasının ardından Halk sokakta, Türk Polisiyle birlikte darbecilerin karşısına dikildi…   

 YAZARIN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!                                                                                                       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.