Örenyerleri ve müzelere yapılan zam ekim ayında uygulanacak!

DENİZLİ 07.09.2018 - 14:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Örenyerleri ve müzelere yapılan zam ekim ayında uygulanacak!

Pamukkale ören yerlerine giriş ücretlerine yapılan zam oranı ile ilgili Denizli Valiliği'nden resmi açıklama yapıldı. Uygulanan zam oranı belirlenen fiyatlar üzerinden yapılacağı ifade edildi. Uygulanan zam oranı 1 Ekim'den itibaren uygulamaya geçirileceği belirtildi.   Bazı haber sitelerinde yer alan Müze ve Örenyeri Giriş Ücretleri ile ilgili haberlere istinaden; Denizli Valiliği tarafından yapılan açıklamada;   "Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletme Merkez Müdürlüğü Strateji Geliştirme ve Gelirler Müdürlüğü’nün 03.09.2018 tarih ve E.712148 sayılı yazısı ile gönderilen Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü’nde alınan Yönetim Kurulu kararı ile Denizli Hierapolis (Pamukkale) Örenyeri 50 TL, Denizli Hierapolis (Pamukkale) Arkeoloji Müzesi 7 TL, Denizli Laodikeia Örenyeri 15 TL olarak belirlenmiştir.   Müze ve Örenyeri Giriş Ücretleri 01 Ekim 2018 tarihinden itibaren geçerlidir" denildi.

Pamukkale ören yerlerine giriş ücretlerine yapılan zam oranı ile ilgili Denizli Valiliği'nden resmi açıklama yapıldı. Uygulanan zam oranı belirlenen fiyatlar üzerinden yapılacağı ifade edildi. Uygulanan zam oranı 1 Ekim'den itibaren uygulamaya geçirileceği belirtildi.

 

Bazı haber sitelerinde yer alan Müze ve Örenyeri Giriş Ücretleri ile ilgili haberlere istinaden; Denizli Valiliği tarafından yapılan açıklamada;

 

"Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletme Merkez Müdürlüğü Strateji Geliştirme ve Gelirler Müdürlüğü’nün 03.09.2018 tarih ve E.712148 sayılı yazısı ile gönderilen Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü’nde alınan Yönetim Kurulu kararı ile Denizli Hierapolis (Pamukkale) Örenyeri 50 TL, Denizli Hierapolis (Pamukkale) Arkeoloji Müzesi 7 TL, Denizli Laodikeia Örenyeri 15 TL olarak belirlenmiştir.

 

Müze ve Örenyeri Giriş Ücretleri 01 Ekim 2018 tarihinden itibaren geçerlidir" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.