Organları Yaşayacak Yaşatacak

DENİZLİ 08.07.2016 - 15:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Organları Yaşayacak Yaşatacak

denizli haber / denizli 20 haber / denizli haberleri / Organları Yaşayacak Yaşatacak

Denizli’den Afyonkarahisar’a gitmek için motosikletle yola çıkan iki arkadaş Dinar-Evciler yolunda kaza geçirmiş, Mehmet Özel (31) ağır yaralı olarak Denizli Servergazi Devlet Hastanesine getirilmişti. Hayatını kaybeden Mehmet Özel’in organları 5 kişiyi hayata bağlayacak. Afyon Evciler doğumlu Mehmet Özel, motosikletle yanındaki arkadaşı ile birlikte evcilere gitmek üzereyken,  geçirdikleri kaza sonucu ağır şekilde yaralandı. Motosiklette yolcu kısmında bulunan Mehmet Özel,  kaza sonrası kaldırıldığı Dazkırı Devlet Hastanesi’nden ailesinin isteği doğrultusunda, Denizli Servergazi Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Denizli’ye getirilen ağır yaralı Özel, yoğun bakım ünitesine alındı. Yapılan tüm müdahaleler sonucu, önce beyin ölümü gerçekleşen Özel kısa süre sonra hayata gözlerini yumdu. ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERECEK Dokuzkavaklar Mahallesi’nde oturduğu belirtilen Mehmet Özel’in bağışlanan organları beş kişiyi hayata bağlayacak. Ailesinin de onayı ile kalbi, karaciğeri, böbrekleri ve dalağı bağışlanan Özel’in, organ nakli Servergazi Devlet Hastanesi’nde gerçekleşti.  Ankara’dan gelen ekip tarafından nakli gerçekleşen operasyonda organlar hava yolu ile götürüldü.
denizli haber / denizli 20 haber / denizli haberleri / Organları Yaşayacak Yaşatacak

Denizli’den Afyonkarahisar’a gitmek için motosikletle yola çıkan iki arkadaş Dinar-Evciler yolunda kaza geçirmiş, Mehmet Özel (31) ağır yaralı olarak Denizli Servergazi Devlet Hastanesine getirilmişti. Hayatını kaybeden Mehmet Özel’in organları 5 kişiyi hayata bağlayacak.

Afyon Evciler doğumlu Mehmet Özel, motosikletle yanındaki arkadaşı ile birlikte evcilere gitmek üzereyken,  geçirdikleri kaza sonucu ağır şekilde yaralandı. Motosiklette yolcu kısmında bulunan Mehmet Özel,  kaza sonrası kaldırıldığı Dazkırı Devlet Hastanesi’nden ailesinin isteği doğrultusunda, Denizli Servergazi Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Denizli’ye getirilen ağır yaralı Özel, yoğun bakım ünitesine alındı. Yapılan tüm müdahaleler sonucu, önce beyin ölümü gerçekleşen Özel kısa süre sonra hayata gözlerini yumdu.

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERECEK

Dokuzkavaklar Mahallesi’nde oturduğu belirtilen Mehmet Özel’in bağışlanan organları beş kişiyi hayata bağlayacak. Ailesinin de onayı ile kalbi, karaciğeri, böbrekleri ve dalağı bağışlanan Özel’in, organ nakli Servergazi Devlet Hastanesi’nde gerçekleşti.  Ankara’dan gelen ekip tarafından nakli gerçekleşen operasyonda organlar hava yolu ile götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.