Örki,’’Cumhur İttifakı’na sahip çıkın’’

SİYASET 27.01.2019 - 15:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Örki,’’Cumhur İttifakı’na sahip çıkın’’

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, Sandık ve Mahalle Başkanları Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı’na katıldı. AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, önceki akşam Pamukkale İlçe Sandık ve Mahalle Başkanları, Mahalle Koordinatörleri Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı’na katıldı. AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda 18 mahallenin 251 sandık görevlisi katılım gösterdi. Programa ayrıca AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, İl Başkanı Necip Filiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel katıldı. Etkinlikte Mahalle ve Sandık Başkanları’na 31 Mart seçim çalışmaları ile ilgili bilgi verildi. ‘’SİZLERİN YÜZÜNÜ ÖNE EĞDİRMEMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’ Büyük fedakarlık göstererek çalışan teşkilat mensuplarına teşekkür eden Örki,‘’Ben de gençlik yıllarımda mahalle teşkilatlarında sandık görevlerinde bulundum. Bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Sizler ailenizle vakit geçirmek, gezmek yerine büyük fedakarlıklar göstererek bu dava için canla başla çalışıyorsunuz. Çünkü mesele vatan olunca, mesele bayrak olunca hep birlikte gece gündüz dinlemiyoruz. Biz de sizlerle aynı görüşte ilerliyor, sizlerin yüzünü öne eğdirmemek için çalışıyoruz, bundan emin olun.’’ diye ekledi.     CUMHUR İTTİFAKI VURGUSU Cumhur İttifakı’na sahip çıkılmasının gerektiğini dile getiren Örki,’’Bildiğiniz üzere 15 Temmuz sonrası ülkemizin içinde bulunduğu olağanüstü durumdan dolayı tüm düşmanlara karşı milli bir şekilde Cumhur İttifakı’nı kurduk. Cumhur İttifakı diğer ittifaklar gibi seçim odaklı işleyen bir ittifak değildir. Cumhur İttifakı tarafları sırf bayrağımız bu topraklar üzerinde dalgalanmaya devam etsin, milletimiz özgürce bu vatan üzerinde yaşasın diye kuruldu. Bu yüzden Cumhur İttifakı’na sahip çıkmalıyız. Teşkilatlarımızla birlikte Ülkücü ve Alperenci kardeşlerimizi kucaklamalıyız. Aynı gemide olduğumuzu bir an bile aklımızdan çıkarmamalıyız.’’ dedi.  

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, Sandık ve Mahalle Başkanları Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı’na katıldı.


AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, önceki akşam Pamukkale İlçe Sandık ve Mahalle Başkanları, Mahalle Koordinatörleri Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı’na katıldı. AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda 18 mahallenin 251 sandık görevlisi katılım gösterdi. Programa ayrıca AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, İl Başkanı Necip Filiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel katıldı. Etkinlikte Mahalle ve Sandık Başkanları’na 31 Mart seçim çalışmaları ile ilgili bilgi verildi.


‘’SİZLERİN YÜZÜNÜ ÖNE EĞDİRMEMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’


Büyük fedakarlık göstererek çalışan teşkilat mensuplarına teşekkür eden Örki,‘’Ben de gençlik yıllarımda mahalle teşkilatlarında sandık görevlerinde bulundum. Bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Sizler ailenizle vakit geçirmek, gezmek yerine büyük fedakarlıklar göstererek bu dava için canla başla çalışıyorsunuz. Çünkü mesele vatan olunca, mesele bayrak olunca hep birlikte gece gündüz dinlemiyoruz. Biz de sizlerle aynı görüşte ilerliyor, sizlerin yüzünü öne eğdirmemek için çalışıyoruz, bundan emin olun.’’ diye ekledi.

 

 

CUMHUR İTTİFAKI VURGUSU


Cumhur İttifakı’na sahip çıkılmasının gerektiğini dile getiren Örki,’’Bildiğiniz üzere 15 Temmuz sonrası ülkemizin içinde bulunduğu olağanüstü durumdan dolayı tüm düşmanlara karşı milli bir şekilde Cumhur İttifakı’nı kurduk. Cumhur İttifakı diğer ittifaklar gibi seçim odaklı işleyen bir ittifak değildir. Cumhur İttifakı tarafları sırf bayrağımız bu topraklar üzerinde dalgalanmaya devam etsin, milletimiz özgürce bu vatan üzerinde yaşasın diye kuruldu. Bu yüzden Cumhur İttifakı’na sahip çıkmalıyız. Teşkilatlarımızla birlikte Ülkücü ve Alperenci kardeşlerimizi kucaklamalıyız. Aynı gemide olduğumuzu bir an bile aklımızdan çıkarmamalıyız.’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.