Örki minibüs şoförleriyle kahvaltıda buluştu...

SİYASET 08.02.2019 - 09:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Örki minibüs şoförleriyle kahvaltıda buluştu...

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, minibüs şoförleriyle kahvaltıda buluştu.    "Ortak Sevdamız Pamukkale" sloganıyla Pamukkale'nin mahallelerini, sokaklarını karış karış gezen ve farklı iş alanlarının temsilcileriyle de buluşan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, önceki gün Karahayıt-Pamukkale Minibüs Durağı'nda çalışan şoförlerle kahvaltıda bir araya geldi. Örki'ye ziyaret sırasında AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti. Başkan Adayı Örki şoförlerin istek ve sorunlarını da bir bir not etti. Ziyarette konuşan Başkan Adayı,"Ölüm dışında her şeyin çaresi, çözümü var. İnşallah milletimizin de gücü ve iradesiyle her sorunu aşacak, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerine getireceğiz." dedi.     "Önemli bir hizmeti yerine getiriyorsunuz"  Durakta çalışan minibüs şoförlerinin bölge itibariyle önemini vurgulayan Örki,"Sizler güzergahınız ve çalıştığınız bölge itibariyle önemli bir hizmeti yerine getiriyorsunuz. Hem yerli, hem de yabancı turistler açısından turistik bölgelerimizde ulaşım ağı çeşitliliğine katkı sağlıyorsunuz. Bu da gelen turist sayısının artmasına katkı sağlıyor. Turizmle ilgili çok detaylı ve bugünümüzden 30-40 yıl sonrasını tahayyül ederek çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hep birlikte turizmi nasıl ilçemizde daha iyi bir hale getiririz diye düşünecek, ortak eğitim programlarıyla kaliteyi uluslararası seviyelere taşıyacağız." dedi.    

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, minibüs şoförleriyle kahvaltıda buluştu.

 

 "Ortak Sevdamız Pamukkale" sloganıyla Pamukkale'nin mahallelerini, sokaklarını karış karış gezen ve farklı iş alanlarının temsilcileriyle de buluşan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, önceki gün Karahayıt-Pamukkale Minibüs Durağı'nda çalışan şoförlerle kahvaltıda bir araya geldi. Örki'ye ziyaret sırasında AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti. Başkan Adayı Örki şoförlerin istek ve sorunlarını da bir bir not etti. Ziyarette konuşan Başkan Adayı,"Ölüm dışında her şeyin çaresi, çözümü var. İnşallah milletimizin de gücü ve iradesiyle her sorunu aşacak, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerine getireceğiz." dedi.

 

 

"Önemli bir hizmeti yerine getiriyorsunuz"

 Durakta çalışan minibüs şoförlerinin bölge itibariyle önemini vurgulayan Örki,"Sizler güzergahınız ve çalıştığınız bölge itibariyle önemli bir hizmeti yerine getiriyorsunuz. Hem yerli, hem de yabancı turistler açısından turistik bölgelerimizde ulaşım ağı çeşitliliğine katkı sağlıyorsunuz. Bu da gelen turist sayısının artmasına katkı sağlıyor. Turizmle ilgili çok detaylı ve bugünümüzden 30-40 yıl sonrasını tahayyül ederek çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hep birlikte turizmi nasıl ilçemizde daha iyi bir hale getiririz diye düşünecek, ortak eğitim programlarıyla kaliteyi uluslararası seviyelere taşıyacağız." dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.