Orman İşletme Müdürlüğünden Çameli'ye bin 500 fidan!

DENİZLİ 10.02.2018 - 09:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Orman İşletme Müdürlüğünden Çameli'ye bin 500 fidan!

Çameli Orman İşletme Müdürlüğü Tarafından Çameli Kapalı Pazar Yeri girişi önünde gerçekleştirilen programda vatandaşlara, 500 ıhlamur, 500 ceviz, olmak üzere 1000 fidan ücretsiz dağıtıldı.   Vatandaşlardan dağıttıkları fidanları mutlaka toprakla buluşturmalarını isteyen Çameli Orman İşletme Müdürü Hakkı Hakan Uysal; “Ağaç keserek değil, fidan dikerek geçireceğimiz bir yıl dileğiyle ıhlamur, ceviz fidanlarından 1000 adet dağıttık. Halkımızın fidan dağıtımına büyük ilgi gösterdiği görüldü ve fidanlarımız kısa sürede tükendi. Her bahçe ağaçlansın, meyve versin. Vatandaşlarımız yetiştirdiği ağaçlardan kendi elleriyle topladıkları meyveleri yesin” dedi.     Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; Tarım ve meyve konusunda belediye olarak çiftçilerimize gereken desteği sağlamaktayız. Belediyemiz tarafından tarımsal kalkınmaya büyük önem verirken ceviz yetiştiriciliğini destekliyoruz. Önümüzdeki 5 yıl sonrasında ceviz rekoltemizi 1000 tona çıkarmaktır. Cumaalanı Mahallemizde fidanlık oluşturduk 10 bin adet ceviz fidanımızı aşılama zamanından sonra vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtacağız” dedi.   Orman İşletme Müdürlüğü tarafından dağıtılan fidanlar toprakla buluşmasını isteyen Arslan, fidan dağıtımının hayırlı olmasını diledi. Başkan Arslan; Fidanlar için Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Orman Genel Müdürü Mustafa Korucu’ya teşekkür ederiz” dedi.  

Çameli Orman İşletme Müdürlüğü Tarafından Çameli Kapalı Pazar Yeri girişi önünde gerçekleştirilen programda vatandaşlara, 500 ıhlamur, 500 ceviz, olmak üzere 1000 fidan ücretsiz dağıtıldı.

 

Vatandaşlardan dağıttıkları fidanları mutlaka toprakla buluşturmalarını isteyen Çameli Orman İşletme Müdürü Hakkı Hakan Uysal; “Ağaç keserek değil, fidan dikerek geçireceğimiz bir yıl dileğiyle ıhlamur, ceviz fidanlarından 1000 adet dağıttık. Halkımızın fidan dağıtımına büyük ilgi gösterdiği görüldü ve fidanlarımız kısa sürede tükendi. Her bahçe ağaçlansın, meyve versin. Vatandaşlarımız yetiştirdiği ağaçlardan kendi elleriyle topladıkları meyveleri yesin” dedi.

 

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; Tarım ve meyve konusunda belediye olarak çiftçilerimize gereken desteği sağlamaktayız. Belediyemiz tarafından tarımsal kalkınmaya büyük önem verirken ceviz yetiştiriciliğini destekliyoruz. Önümüzdeki 5 yıl sonrasında ceviz rekoltemizi 1000 tona çıkarmaktır. Cumaalanı Mahallemizde fidanlık oluşturduk 10 bin adet ceviz fidanımızı aşılama zamanından sonra vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtacağız” dedi.

 

Orman İşletme Müdürlüğü tarafından dağıtılan fidanlar toprakla buluşmasını isteyen Arslan, fidan dağıtımının hayırlı olmasını diledi. Başkan Arslan; Fidanlar için Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Orman Genel Müdürü Mustafa Korucu’ya teşekkür ederiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.