Ormanda kaybolan epilepsi hastası kadın 8 saat sonra bulundu

ASAYİŞ 30.05.2020 - 22:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Ormanda kaybolan epilepsi hastası kadın 8 saat sonra bulundu

Denizli’nin Buldan ilçesinde ormanlık arazide kaybolan epilepsi hastası kadın, arama kurtarma ekibinin 8 saatlik arama çalışması sonucu bulundu. Edinilen bilgiye göre, Alandız Mahallesi’nde sabah saat 04.30 sıralarında evinden ayrılan oğlu ve 54 yaşındaki Aysel Çakır'dan haber alamayan yakınları ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve yaklaşık 30 kişilik arama kurtarma ekibi sevk edildi. AFAD, İHH Arama Kurtarma, AKUT ve DAK ekiplerinin katıldığı arama kurtarma çalışmasında Çakır epilepsi hastası olduğu belirtildi.     Çakır, evlerinden 8 kilometre uzaklıkta ormanlık arazide ekiplere yapılan ihbarın ardından yaklaşık ekiplerin 8 saatlik çalışmasının ardından 18.30 sıralarında bitkin bir halde bulundu. Çakır ardından ekipler tarafından sağlık ekiplerine teslim edildi.   Öte yandan eşi vefat eden Aysel Çakır, oğlu ve kızı ile birlikte kaldığı, akşam yaşadıkları tartışma sonucu yaşadığı psikolojik nedenlerden dolayı evden ayrıldığı iddia edildi.  

Denizli’nin Buldan ilçesinde ormanlık arazide kaybolan epilepsi hastası kadın, arama kurtarma ekibinin 8 saatlik arama çalışması sonucu bulundu.


Edinilen bilgiye göre, Alandız Mahallesi’nde sabah saat 04.30 sıralarında evinden ayrılan oğlu ve 54 yaşındaki Aysel Çakır'dan haber alamayan yakınları ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve yaklaşık 30 kişilik arama kurtarma ekibi sevk edildi. AFAD, İHH Arama Kurtarma, AKUT ve DAK ekiplerinin katıldığı arama kurtarma çalışmasında Çakır epilepsi hastası olduğu belirtildi.

 

 

Çakır, evlerinden 8 kilometre uzaklıkta ormanlık arazide ekiplere yapılan ihbarın ardından yaklaşık ekiplerin 8 saatlik çalışmasının ardından 18.30 sıralarında bitkin bir halde bulundu. Çakır ardından ekipler tarafından sağlık ekiplerine teslim edildi.

 

Öte yandan eşi vefat eden Aysel Çakır, oğlu ve kızı ile birlikte kaldığı, akşam yaşadıkları tartışma sonucu yaşadığı psikolojik nedenlerden dolayı evden ayrıldığı iddia edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.