Ormanlık alandaki yangın havadan da yapılan müdahaleyle söndürüldü

ASAYİŞ 27.08.2018 - 17:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ormanlık alandaki yangın havadan da yapılan müdahaleyle söndürüldü

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangını havadan da yapılan müdahale ile büyümeden söndürüldü.     Edinilen bilgilere göre, yangın Honaz ilçesi Koçabaş Mahallesi'nde meydana geldi. Ormanlık alandan henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda arazöz sevk edildi. Yangına 1 helikopter, 4 arazöz ve 16 orman işçisi müdahale edildi. Havadan da yapılan müdahale sonrası yangın büyümeden kontrol altına alındı. Yangın ekiplerin yaptığı yaklaşık 1 saatlik müdahale sonrası kontrol altına alındı.        

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangını havadan da yapılan müdahale ile büyümeden söndürüldü. 
  

Edinilen bilgilere göre, yangın Honaz ilçesi Koçabaş Mahallesi'nde meydana geldi. Ormanlık alandan henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda arazöz sevk edildi. Yangına 1 helikopter, 4 arazöz ve 16 orman işçisi müdahale edildi. Havadan da yapılan müdahale sonrası yangın büyümeden kontrol altına alındı. Yangın ekiplerin yaptığı yaklaşık 1 saatlik müdahale sonrası kontrol altına alındı. 
      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.