Ornaz bu mevsimde başka güzel...

YAŞAM 26.12.2018 - 15:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ornaz bu mevsimde başka güzel...

Denizli'de kar çilesinin dışında karpostallık güzel görüntüleri de beraberinde getirdi.   Dün akşam yağan karın ardından Ornaz Vadisi, beyaza büründü. Kar yağışının etkili olduğu Ornaz Vadisi’nde büyüleyici kar manzaraları ortaya çıktı. Ornaz Vadisi, her mevsimde bir başka güzelliğini ortaya koyuyor.     Denizli’de akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, yüksek kesimlerde etkisini gösterdi.     Özellikle Merkezefendi ilçesinin Ornaz Vadisi’nde etkili olan kar yağışı muhteşem kar manzaralarını ortaya çıkardı. Denizlililer, kar yağışını Ornaz Vadisi’nde izledi.

Denizli'de kar çilesinin dışında karpostallık güzel görüntüleri de beraberinde getirdi.

 

Dün akşam yağan karın ardından Ornaz Vadisi, beyaza büründü. Kar yağışının etkili olduğu Ornaz Vadisi’nde büyüleyici kar manzaraları ortaya çıktı.

Ornaz Vadisi, her mevsimde bir başka güzelliğini ortaya koyuyor.

 

 

Denizli’de akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, yüksek kesimlerde etkisini gösterdi.

 

 

Özellikle Merkezefendi ilçesinin Ornaz Vadisi’nde etkili olan kar yağışı muhteşem kar manzaralarını ortaya çıkardı. Denizlililer, kar yağışını Ornaz Vadisi’nde izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.