Öselmiş, esnek ve dönüşümlü çalışmayı Vali Atik ile görüştü

DENİZLİ 18.11.2020 - 10:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Öselmiş, esnek ve dönüşümlü çalışmayı Vali Atik ile görüştü

Memur-Sen İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş, Covid-19 salgınından dolayı bir süredir dile getirdiği kamuda esnek ve dönüşümlü çalışma modelini Vali Ali Fuat Atik ile görüştü.   Diğer konfederasyon temsilcilerinin de yer aldığı toplantıda esnek çalışma modeli, salgının yayılımının engellenmesi ve kronik rahatsızlığı olan kamu çalışanlarının mesai durumları ele alındı.   Toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan Öselmiş; “ Sayın valimize, pandemiden dolayı ilimizde kamu çalışanlarının esnek ve dönüşümlü çalışma modeline geçirilmesi gerektiğini belirttik. Bu kapsamda en sağlıklı modelin iki gün mesai üç günde esnek, dönüşümlü veya evden çalışmanın olacağını dile getirdik.” dedi.   Kronik rahatsızlığı olan kamu çalışanlarının e-nabız sisteminde raporları olmadığı veya var olan raporlarını sisteme işletemedikleri için bu durumda olan kamu çalışanlarının mesaiye devam mecburiyetlerinden dolayı risk altında olduğunu belirten Öselmiş; “ konunun hassasiyetinden dolayı biran önce çözüme kavuşturulacağını umut ediyoruz.” dedi.   Kamu hizmetlerini aksatmayacak şekilde ve kamu hizmetlerinde sürdürülebilirliği daha etkin kılmak için daha öncede defaten dönüşümlü mesaiye geçilmesi gerektiğini gündeme getirdiklerini belirten Öselmiş, Diğer Konfederasyon Temsilcilerinin de ortak görüşüyle konuyu Sayın Vali Beye bir kez daha ilettiklerini; konuya yaklaşımları ve ilgileri için Sayın Atik’e teşekkür ettiklerini belirtti.

Memur-Sen İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş, Covid-19 salgınından dolayı bir süredir dile getirdiği kamuda esnek ve dönüşümlü çalışma modelini Vali Ali Fuat Atik ile görüştü.

 

Diğer konfederasyon temsilcilerinin de yer aldığı toplantıda esnek çalışma modeli, salgının yayılımının engellenmesi ve kronik rahatsızlığı olan kamu çalışanlarının mesai durumları ele alındı.

 

Toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan Öselmiş; “ Sayın valimize, pandemiden dolayı ilimizde kamu çalışanlarının esnek ve dönüşümlü çalışma modeline geçirilmesi gerektiğini belirttik. Bu kapsamda en sağlıklı modelin iki gün mesai üç günde esnek, dönüşümlü veya evden çalışmanın olacağını dile getirdik.” dedi.

 

Kronik rahatsızlığı olan kamu çalışanlarının e-nabız sisteminde raporları olmadığı veya var olan raporlarını sisteme işletemedikleri için bu durumda olan kamu çalışanlarının mesaiye devam mecburiyetlerinden dolayı risk altında olduğunu belirten Öselmiş; “ konunun hassasiyetinden dolayı biran önce çözüme kavuşturulacağını umut ediyoruz.” dedi.

 

Kamu hizmetlerini aksatmayacak şekilde ve kamu hizmetlerinde sürdürülebilirliği daha etkin kılmak için daha öncede defaten dönüşümlü mesaiye geçilmesi gerektiğini gündeme getirdiklerini belirten Öselmiş, Diğer Konfederasyon Temsilcilerinin de ortak görüşüyle konuyu Sayın Vali Beye bir kez daha ilettiklerini; konuya yaklaşımları ve ilgileri için Sayın Atik’e teşekkür ettiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.