Öselmiş; “İş Bilmez Bir İlçe Müdürü”

DENİZLİ 28.08.2020 - 17:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Öselmiş; “İş Bilmez Bir İlçe Müdürü”

Memur Sen Denizli Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş yaptığı yazılı açıklamada, “Eğitimde başarı göstermeyince bir şekilde gündemde yer işgal etmek isteyen Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürü yeni bir skandal ile ortaya çıktı” dedi.   Feyzullah Öselmiş; “Okullarda görev yapan eğitim çalışanlarına unvan, kıdem veya farklı bir statü gözetilmeksizin maskelerinin dağıtılması gerekirken, bu nevi şahsına münhasır ilçe müdürü okullarda görev yapan hizmetlilere maske dağıtılmasına izin vermeyerek insan olana yakışmayan bir uygulamaya imza atmıştır. Okulların açılması arifesinde canla başla çalışan hizmetli arkadaşlarımız hem okulların genel temizliği hem de ortak kullanım alanlarının steril hale getirilmesi için yoğun mesai harcarken, bu arkadaşlarımıza yapılan açıkça bir küstahlıktır.   Sayın müdür, bu maskelerin kamu çalışanlarının tamamına Valilik ve Kaymakamlıklar tarafından dağıtıldığını bilmiyor sanırım. Tekrar söylüyoruz, küçük bir çocuğa anlatır gibi tekrar söyleyelim, tüm çalışanlara herhangi bir unvan farketmeksizin maske vermek zorundasınız. Denizli’nin büyük ilçelerinden birisi olan Tavas ilçemizin eğitimde başarılarıyla değil de, İlçe Müdürünün dengesiz, ipe sapa gelmez absürt uygulamaları ile gündeme gelmesine diyecek söz bulamıyoruz.   Hizmetli arkadaşlarımıza maske dağıtılmamasının takipçisiyiz. Gerekli mercilere de konuyu taşıdık.  Sayın müdür okeye dörtlü arayacağına personellerine maske bulsun. Eğer bulamayacak ise bu arkadaşlarımıza biz maske buluruz, onların sağlığını tehlikeye attırmayız" ifadelerine yer verdi.

Memur Sen Denizli Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş yaptığı yazılı açıklamada, “Eğitimde başarı göstermeyince bir şekilde gündemde yer işgal etmek isteyen Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürü yeni bir skandal ile ortaya çıktı” dedi.

 

Feyzullah Öselmiş; “Okullarda görev yapan eğitim çalışanlarına unvan, kıdem veya farklı bir statü gözetilmeksizin maskelerinin dağıtılması gerekirken, bu nevi şahsına münhasır ilçe müdürü okullarda görev yapan hizmetlilere maske dağıtılmasına izin vermeyerek insan olana yakışmayan bir uygulamaya imza atmıştır. Okulların açılması arifesinde canla başla çalışan hizmetli arkadaşlarımız hem okulların genel temizliği hem de ortak kullanım alanlarının steril hale getirilmesi için yoğun mesai harcarken, bu arkadaşlarımıza yapılan açıkça bir küstahlıktır.

 

Sayın müdür, bu maskelerin kamu çalışanlarının tamamına Valilik ve Kaymakamlıklar tarafından dağıtıldığını bilmiyor sanırım. Tekrar söylüyoruz, küçük bir çocuğa anlatır gibi tekrar söyleyelim, tüm çalışanlara herhangi bir unvan farketmeksizin maske vermek zorundasınız. Denizli’nin büyük ilçelerinden birisi olan Tavas ilçemizin eğitimde başarılarıyla değil de, İlçe Müdürünün dengesiz, ipe sapa gelmez absürt uygulamaları ile gündeme gelmesine diyecek söz bulamıyoruz.

 

Hizmetli arkadaşlarımıza maske dağıtılmamasının takipçisiyiz. Gerekli mercilere de konuyu taşıdık.  Sayın müdür okeye dörtlü arayacağına personellerine maske bulsun. Eğer bulamayacak ise bu arkadaşlarımıza biz maske buluruz, onların sağlığını tehlikeye attırmayız" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.