Öselmiş; “İtibar Cellatları İş Başında”

GÜNDEM 14.02.2020 - 10:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Öselmiş; “İtibar Cellatları İş Başında”

Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 Nolu Şube Başkanlığı tarafından, Çamlık Özel Eğitim Meslek Okulu hakkında çıkan haberlerle ilgili, yazılı basın açıklaması yapıldı.  İtibar cellatlarının iş başında olduğunu belirten Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş, olayda olumsuz etkilenen okul idaresi ve öğretmenlerini ziyaret ederek, destek verdiklerini belirtti.   Başkan Feyzullah Öselmiş; “Çamlık Özel Eğitim Meslek Okuluyla ilgili bazı basın yayın organlarında çıkan haberler; kişi ve kurumları hedef alan yıpratma, hedef gösterme, kişileri yargısız infaz etme, gerçekliği araştırılmadan yapılmış yanlı ve yanlış bir haber olduğu aşikardır.   Toplumun haber alma özgürlüğünden ziyade, kişileri ve kurumları toplumun önüne atarak algı oluşturma gayesi taşıyan bu girişimlerin, ne ahlaki, ne vicdani nede insanı olarak kabul edilmesi mümkün değildir. Okulda bulunan idareci ve öğretmenler, öğrenci ve veliler üzerinde olumsuz bir etki bırakan bu tür yanlı ve yanlış haberler eğitimi ve paydaşlarını da olumsuz etkilemektedir.   Olayın soruşturma ve hukuki boyutu devam etmekte olup, toplumun yanlı ve yanlış olarak bilgilendirilmesi, kişiler ve kurumlar üzerinde hamaset güdülmesi, toplumsal bir algı oluşturulmaya çalışılması geri dönüşü olmayan ciddi sorunları beraberinde getirdiği gibi kişi ve kurumların itibarını da ciddi olarak zedelemektedir. Bu tür yargısız infaz niteliği taşıyan haberi yapan ve yaptıran kişileri şiddetle kınıyoruz.   Olaydan olumsuz etkilenen idareci ve öğretmenlerimizi ziyaret ederek, desteğimizi belirttik” ifadelerine yer verdi.      

Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 Nolu Şube Başkanlığı tarafından, Çamlık Özel Eğitim Meslek Okulu hakkında çıkan haberlerle ilgili, yazılı basın açıklaması yapıldı.  İtibar cellatlarının iş başında olduğunu belirten Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş, olayda olumsuz etkilenen okul idaresi ve öğretmenlerini ziyaret ederek, destek verdiklerini belirtti.

 

Başkan Feyzullah Öselmiş; “Çamlık Özel Eğitim Meslek Okuluyla ilgili bazı basın yayın organlarında çıkan haberler; kişi ve kurumları hedef alan yıpratma, hedef gösterme, kişileri yargısız infaz etme, gerçekliği araştırılmadan yapılmış yanlı ve yanlış bir haber olduğu aşikardır.

 

Toplumun haber alma özgürlüğünden ziyade, kişileri ve kurumları toplumun önüne atarak algı oluşturma gayesi taşıyan bu girişimlerin, ne ahlaki, ne vicdani nede insanı olarak kabul edilmesi mümkün değildir. Okulda bulunan idareci ve öğretmenler, öğrenci ve veliler üzerinde olumsuz bir etki bırakan bu tür yanlı ve yanlış haberler eğitimi ve paydaşlarını da olumsuz etkilemektedir.

 

Olayın soruşturma ve hukuki boyutu devam etmekte olup, toplumun yanlı ve yanlış olarak bilgilendirilmesi, kişiler ve kurumlar üzerinde hamaset güdülmesi, toplumsal bir algı oluşturulmaya çalışılması geri dönüşü olmayan ciddi sorunları beraberinde getirdiği gibi kişi ve kurumların itibarını da ciddi olarak zedelemektedir. Bu tür yargısız infaz niteliği taşıyan haberi yapan ve yaptıran kişileri şiddetle kınıyoruz.

 

Olaydan olumsuz etkilenen idareci ve öğretmenlerimizi ziyaret ederek, desteğimizi belirttik” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.