Öselmiş'ten Gerzele İmam Hatip Ortaokulu tepkisi

DENİZLİ 24.09.2018 - 18:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Öselmiş'ten Gerzele İmam Hatip Ortaokulu tepkisi

Eğitim-Bir-Sen Başkan Adayı Feyzullah Öselmiş; son günlerde Gerzele İmam Hatip Ortaokulu ile ilgili basında çıkan haberler üzerine açıklama yaptı.   Öselmiş; Bazı sendika yöneticileri işi gücü bırakmış, İmam Hatip Okulları ile uğraşmaktadırlar. Gerzele imam hatip ortaokulu da bunlardan birisidir. Bölgenin ihtiyacını karşılamak adına açılmış olan okul, tadilat nedeniyle eğitim öğretime başlayamamış,  bu nedenle  başvuran öğrenciler başka okullara yönlendirilmek durumunda kalınmıştır.   Öselmiş; “İmam hatip okullarının varlığını hazmedemeyen bazı sendikamsı yapılardaelde olmayan sebeplerden dolayı açılamayan bu okulu tercih edilmeyen okul statüsüne sokmaya çalışarak, itibarsızlaştırma ve değersizleştirme yoluna başvurmuşlardır” dedi.   28 Şubat öncesinde sürekli hedef haline gelen imam hatip okulları, 28 şubat kararları ile zor bir sürece girmiş ve neredeyse kapısına kilit vurulacak duruma gelmişti. Son yıllarda yapılan özverili çalışmalar ve imam hatip okullarının akademik başarıları ile tekrar iyi bir noktaya gelmiştir.    Öselmiş; İmam hatip okulları milli ve manevi değerleri merkezine alan,  15 temmuz ruhunu hayatına nakşetmiş nesillerin yetişmesi için mücadele veren medeniyet değerlerimizin öncülerindendir. Elinizi İmam Hatiplerin Üzerinde Çekin… dedi.

Eğitim-Bir-Sen Başkan Adayı Feyzullah Öselmiş; son günlerde Gerzele İmam Hatip Ortaokulu ile ilgili basında çıkan haberler üzerine açıklama yaptı.

 

Öselmiş; Bazı sendika yöneticileri işi gücü bırakmış, İmam Hatip Okulları ile uğraşmaktadırlar. Gerzele imam hatip ortaokulu da bunlardan birisidir. Bölgenin ihtiyacını karşılamak adına açılmış olan okul, tadilat nedeniyle eğitim öğretime başlayamamış,  bu nedenle  başvuran öğrenciler başka okullara yönlendirilmek durumunda kalınmıştır.

 

Öselmiş; “İmam hatip okullarının varlığını hazmedemeyen bazı sendikamsı yapılardaelde olmayan sebeplerden dolayı açılamayan bu okulu tercih edilmeyen okul statüsüne sokmaya çalışarak, itibarsızlaştırma ve değersizleştirme yoluna başvurmuşlardır” dedi.

 

28 Şubat öncesinde sürekli hedef haline gelen imam hatip okulları, 28 şubat kararları ile zor bir sürece girmiş ve neredeyse kapısına kilit vurulacak duruma gelmişti. Son yıllarda yapılan özverili çalışmalar ve imam hatip okullarının akademik başarıları ile tekrar iyi bir noktaya gelmiştir. 

 

Öselmiş; İmam hatip okulları milli ve manevi değerleri merkezine alan,  15 temmuz ruhunu hayatına nakşetmiş nesillerin yetişmesi için mücadele veren medeniyet değerlerimizin öncülerindendir. Elinizi İmam Hatiplerin Üzerinde Çekin… dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.