Öselmiş; “Vefa Sosyal Destek Grubu’nda görev alanlar unutulmamalıdır”

DENİZLİ 11.06.2020 - 15:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Öselmiş; “Vefa Sosyal Destek Grubu’nda görev alanlar unutulmamalıdır”

Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Feyzullah Ösemiş yaptığı açıklamada; “Vefa Sosyal Destek Grubu’nda görev alanlar unutulmamalıdır” dedi.   Salgın nedeniyle ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ve kamu tarafından sunulan hizmetlere erişmekte sıkıntı yaşayan vatandaşlarımıza destek sunmak ve katkı sağlamak amacıyla oluşturulan “Vefa Sosyal Destek Grupları”nın büyük bir faaliyet icra etti. Tüm kısıtlamaların kalkmasıyla Vefa Sosyal Destek Grupları’nda yer alan kamu görevlilerine ihtiyaçta azaldı.   Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş; “Gönüllük esasına dayanan ve milletine hizmet üretebilmek için gece gündüz kavramı gözetilmeden canla başla çalışan kamu görevlilerimiz unutulmamalı, devletimizin sıcak yüzünü ifade eden bu arkadaşlarımıza hem kamu yönetiminin teşekkürünü hem de milletimizin minnettarlığını ifade edecek başarı belgesi verilmesi” gerektiğini belirtti.   Memur-Sen olarak Vefa Sosyal Destek Grupları’nda görev almayı teşvik ettiklerini belirten Öselmiş; hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması, kamu hizmetlerin yetersiz kalmaması ve temel ihtiyaçlara ulaşımda sorun yaşanmaması için vefa gruplarını önemsediklerini belirterek, “bu konuda elimizden gelenin fazlasını yapma gayreti içerisinde olduk, arkadaşlarımızı vefa gruplarında görev almaları noktasında yönlendirmelerde bulunduk, teşkilat olarak eksiksiz bir şekilde vefa gruplarında yer aldık.” dedi.   Öselmiş; “Milletine karşı sorumluluğunu ve insan olmanın sadakasını ödeyen Vefa Sosyal Destek Grupları’nda görev alan kamu çalışanlarımız böyle bir beklenti içerisinde olmasa da milletine hizmet edebilme gururunun nişanesi olarak başarı belgeleriyle ödüllendirilmesi yerinde bir yaklaşım olacaktır.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Feyzullah Ösemiş yaptığı açıklamada; “Vefa Sosyal Destek Grubu’nda görev alanlar unutulmamalıdır” dedi.

 

Salgın nedeniyle ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ve kamu tarafından sunulan hizmetlere erişmekte sıkıntı yaşayan vatandaşlarımıza destek sunmak ve katkı sağlamak amacıyla oluşturulan “Vefa Sosyal Destek Grupları”nın büyük bir faaliyet icra etti. Tüm kısıtlamaların kalkmasıyla Vefa Sosyal Destek Grupları’nda yer alan kamu görevlilerine ihtiyaçta azaldı.

 

Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş; “Gönüllük esasına dayanan ve milletine hizmet üretebilmek için gece gündüz kavramı gözetilmeden canla başla çalışan kamu görevlilerimiz unutulmamalı, devletimizin sıcak yüzünü ifade eden bu arkadaşlarımıza hem kamu yönetiminin teşekkürünü hem de milletimizin minnettarlığını ifade edecek başarı belgesi verilmesi” gerektiğini belirtti.

 

Memur-Sen olarak Vefa Sosyal Destek Grupları’nda görev almayı teşvik ettiklerini belirten Öselmiş; hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması, kamu hizmetlerin yetersiz kalmaması ve temel ihtiyaçlara ulaşımda sorun yaşanmaması için vefa gruplarını önemsediklerini belirterek, “bu konuda elimizden gelenin fazlasını yapma gayreti içerisinde olduk, arkadaşlarımızı vefa gruplarında görev almaları noktasında yönlendirmelerde bulunduk, teşkilat olarak eksiksiz bir şekilde vefa gruplarında yer aldık.” dedi.

 

Öselmiş; “Milletine karşı sorumluluğunu ve insan olmanın sadakasını ödeyen Vefa Sosyal Destek Grupları’nda görev alan kamu çalışanlarımız böyle bir beklenti içerisinde olmasa da milletine hizmet edebilme gururunun nişanesi olarak başarı belgeleriyle ödüllendirilmesi yerinde bir yaklaşım olacaktır.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.