Otobüs şoförlerine trafik eğitimi

EĞİTİM 28.11.2018 - 08:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Otobüs şoförlerine trafik eğitimi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. personeline yönelik düzenlenen eğitim çalışmaları devam ediyor.   Denizli Büyükşehir Belediyesi, hizmet içi eğitim seminerlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. personeline yönelik trafik eğitimi gerçekleştirildi. Sabah ve öğlen olmak üzere iki grup halinde gerçekleştirilen trafik eğitimini Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ. Genel Müdürü Turgut Özkan verdi. Sunumda otobüs şoförlerine; Hız kuralları ve sınırları, trafikte geçiş üstünlüğü, geçiş kuralları, trafikte asli kusurlar, toplu taşıma ile ilgili dikkat edilmesi gereken kurallar detaylı şekilde anlatıldı.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ. Genel Müdürü Özkan, otobüs şoförlerine eğitime gösterdikleri özen ve ilgiden dolayı teşekkür ederek, "Güler Yüzlü Ulaşım" sloganı ile hizmet kalitesini her geçen gün artırdıklarını söyledi.      

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. personeline yönelik düzenlenen eğitim çalışmaları devam ediyor.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, hizmet içi eğitim seminerlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. personeline yönelik trafik eğitimi gerçekleştirildi. Sabah ve öğlen olmak üzere iki grup halinde gerçekleştirilen trafik eğitimini Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ. Genel Müdürü Turgut Özkan verdi. Sunumda otobüs şoförlerine; Hız kuralları ve sınırları, trafikte geçiş üstünlüğü, geçiş kuralları, trafikte asli kusurlar, toplu taşıma ile ilgili dikkat edilmesi gereken kurallar detaylı şekilde anlatıldı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ. Genel Müdürü Özkan, otobüs şoförlerine eğitime gösterdikleri özen ve ilgiden dolayı teşekkür ederek, "Güler Yüzlü Ulaşım" sloganı ile hizmet kalitesini her geçen gün artırdıklarını söyledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.