Otobüs şoförü Kütahya'yı büyükşehir ilan etti

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2017 - 11:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Otobüs şoförü Kütahya'yı büyükşehir ilan etti

Denizli'de bir otomotiv şirketinden aldığı otobüsün üzerine yanlışlık yapılınca Kütahya'da ilgi odağı haline geldi.

Denizli'de bir otomotiv şirketinden aldığı, otobüse yazılan yanlış yazı nedeniyle Lütfi Utuğlu ve otobüsü ilgi odağı oldu. Yanlışlıkla ''Kütahya Büyükşehir Belediyesi'' yazılması vatandaşların espri konusu oldu.   Kütahya'da bir şoför, aracına yanlışlıkla yazılan yazı sebebiyle bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti. Alınan bilgiye göre, Lütfi Utuğlu isimli Özel Halk Otobüsü işletmecisi, Denizli'den otobüs aldı. Utuğlu, aldığı otobüsü firmasının tabelacısına götürdü. Burada firma yetkilileri, satılan aracın ön ve arka kısmına yanlışlıkla "Kütahya Büyükşehir Belediyesi, Özel Toplu Taşıma Aracı" yazdırdı. Yanlışlığı fark eden Utuğlu, "Kütahya ilerde nasıl olsa büyükşehir olacak, yazıyı değiştirmeye gerek yok" diyerek Kütahya'ya döndü. Utuğlu, "Bu yazı Kütahyamıza bir katkım olsun diye yazı sildirmedim. Müşterilerim, 'Kütahya artık büyükşehir olmuş' diye espri yapıyorlar. Ben otobüsümle birlikte büyükşehir olmaya hazırım" dedi. Kütahya Minibüsçüler Servis Araçları ve Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Süleyman Güdücü de, "Bilindiği gibi Kütahya büyükşehir olmaya aday. 40 gün ne dersen o olurmuş, Lütfi Utuğlu kardeşimiz yanlışlıkla da olsa bir öncülük yapmıştır. Kendisini oda başkanı olarak kutluyorum" diye konuştu.  
Denizli'de bir otomotiv şirketinden aldığı otobüsün üzerine yanlışlık yapılınca Kütahya'da ilgi odağı haline geldi.

Denizli'de bir otomotiv şirketinden aldığı, otobüse yazılan yanlış yazı nedeniyle Lütfi Utuğlu ve otobüsü ilgi odağı oldu. Yanlışlıkla ''Kütahya Büyükşehir Belediyesi'' yazılması vatandaşların espri konusu oldu.

 

Kütahya'da bir şoför, aracına yanlışlıkla yazılan yazı sebebiyle bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti.



Alınan bilgiye göre, Lütfi Utuğlu isimli Özel Halk Otobüsü işletmecisi, Denizli'den otobüs aldı. Utuğlu, aldığı otobüsü firmasının tabelacısına götürdü. Burada firma yetkilileri, satılan aracın ön ve arka kısmına yanlışlıkla "Kütahya Büyükşehir Belediyesi, Özel Toplu Taşıma Aracı" yazdırdı. Yanlışlığı fark eden Utuğlu, "Kütahya ilerde nasıl olsa büyükşehir olacak, yazıyı değiştirmeye gerek yok" diyerek Kütahya'ya döndü.



Utuğlu, "Bu yazı Kütahyamıza bir katkım olsun diye yazı sildirmedim. Müşterilerim, 'Kütahya artık büyükşehir olmuş' diye espri yapıyorlar. Ben otobüsümle birlikte büyükşehir olmaya hazırım" dedi.



Kütahya Minibüsçüler Servis Araçları ve Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Süleyman Güdücü de, "Bilindiği gibi Kütahya büyükşehir olmaya aday. 40 gün ne dersen o olurmuş, Lütfi Utuğlu kardeşimiz yanlışlıkla da olsa bir öncülük yapmıştır. Kendisini oda başkanı olarak kutluyorum" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.