Otomobil ile boya dükkanına girdi

DENİZLİ 02.06.2016 - 08:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Otomobil ile boya dükkanına girdi

Denizli’de yaşanan kazada sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil boya dükkanından içeriye girdi.

Denizli’de yaşanan olay dün gece 23.00 sularında meydana geldi. İstiklal caddesinde, seyir halinde giden 20 BT 743 plakalı otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, 1191 sokakta bulunan boya mağazasının içine otomobili ile dalarak dükkanın içerisine girdi. Edinilen bilgiye göre, İstiklal caddesindeki yaşanan kazada otomobilin boya dükkanına girmesi sonucu geç saatler olması dolayısı ile içeride kimsenin olmaması olası faciayı önledi.  Trafik ekiplerinin kaza yapan otomobil sürücüsü ve yanında bulunan bir kişiye alkol testi yaptı. Her iki kişinin de alkollü olmadıkları tespit edildi. Kaza sonrası olay yerine gelen dükkan sahibi gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Yaşanan olayda herhangi can kaybı yaşanmazken boya dükkanında ve otomobilde büyük çapta hasar meydana geldi.  Polis olayla ilgili soruşturmayı başlattı.
Denizli’de yaşanan kazada sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil boya dükkanından içeriye girdi.

Denizli’de yaşanan olay dün gece 23.00 sularında meydana geldi. İstiklal caddesinde, seyir halinde giden 20 BT 743 plakalı otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, 1191 sokakta bulunan boya mağazasının içine otomobili ile dalarak dükkanın içerisine girdi.

Edinilen bilgiye göre, İstiklal caddesindeki yaşanan kazada otomobilin boya dükkanına girmesi sonucu geç saatler olması dolayısı ile içeride kimsenin olmaması olası faciayı önledi.  Trafik ekiplerinin kaza yapan otomobil sürücüsü ve yanında bulunan bir kişiye alkol testi yaptı. Her iki kişinin de alkollü olmadıkları tespit edildi.

Kaza sonrası olay yerine gelen dükkan sahibi gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Yaşanan olayda herhangi can kaybı yaşanmazken boya dükkanında ve otomobilde büyük çapta hasar meydana geldi.

 Polis olayla ilgili soruşturmayı başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.