Otomobil motosiklete çarptı 2 yaralı

DENİZLİ 18.10.2016 - 12:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Otomobil motosiklete çarptı 2 yaralı

denizli haber / denizli 20 haber / Otomobil motosiklete çarptı 2 yaralı

Denizli’nin Çal İlçesi’nde sanayi bölgesinde dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.   İddialara göre,  Çal sanayisinde otomobil sürücüsünün dikkatsiz bir şekilde ana yola çıktığı anda Bekilli istikametinde gelen, üzerinde 2 kişinin bulunduğu motosikletle çarpıştı. Kaza anında otomobilde maddi hasar meydana gelirken, hurdaya dönen motorda bulunan ve yaralanan iki kişi çevreden yetişen sanayi esnafı tarafından kenara çekildi ve olay yerine ihbar üzerine kısa sürede gelen 112 Sağlık ekibi tarafından, hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birisi ilk müdahaleden sonra taburcu edilirken, ağır yaralı olan diğer kişi Denizli'ye sevk edildi.
denizli haber / denizli 20 haber / Otomobil motosiklete çarptı 2 yaralı

Denizli’nin Çal İlçesi’nde sanayi bölgesinde dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

 

İddialara göre,  Çal sanayisinde otomobil sürücüsünün dikkatsiz bir şekilde ana yola çıktığı anda Bekilli istikametinde gelen, üzerinde 2 kişinin bulunduğu motosikletle çarpıştı. Kaza anında otomobilde maddi hasar meydana gelirken, hurdaya dönen motorda bulunan ve yaralanan iki kişi çevreden yetişen sanayi esnafı tarafından kenara çekildi ve olay yerine ihbar üzerine kısa sürede gelen 112 Sağlık ekibi tarafından, hastaneye kaldırıldı.

Yaralılardan birisi ilk müdahaleden sonra taburcu edilirken, ağır yaralı olan diğer kişi Denizli'ye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.