Otomobil şarampolden uçtu!

ASAYİŞ 18.03.2017 - 10:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Otomobil şarampolden uçtu!

Denizli Acıpayam ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şarampolden aşağı düşen otomobilde bulunan iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Acıpayam Gölcük Mahallesinden Benlik Mahallesine ilerleyen Mustafa K. idaresindeki 20 KZ 663 plakalı otomobil Değirmendere mevkiinde kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan otomobil şarampolden aşağıya sürüklendi ve burun üstü dikilerek durdu. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü ile yanında bulunan eşi Sevgi K. kazayı yaralı olarak atlattılar.   Yaralılar Acıpayam Devlet Hastanesindeki ilk müdahaleden sonra Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kaynak: Acıpayamgazetesi  
Denizli Acıpayam ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şarampolden aşağı düşen otomobilde bulunan iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Acıpayam Gölcük Mahallesinden Benlik Mahallesine ilerleyen Mustafa K. idaresindeki 20 KZ 663 plakalı otomobil Değirmendere mevkiinde kontrolden çıktı.



Kontrolden çıkan otomobil şarampolden aşağıya sürüklendi ve burun üstü dikilerek durdu. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü ile yanında bulunan eşi Sevgi K. kazayı yaralı olarak atlattılar.

 

Yaralılar Acıpayam Devlet Hastanesindeki ilk müdahaleden sonra Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Acıpayamgazetesi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.